24Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Άδωνις Γεωργιάδης από τον Πύργο: "Η ΝΔ είναι το καλύτερο κομμάτι του πολιτικού μας συστήματος-Δεν θα κάνω ποτέ συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ"

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Άδωνις Γεωργιάδης από τον Πύργο: "Η ΝΔ είναι το καλύτερο κομμάτι του πολιτικού μας συστήματος-Δεν θα κάνω ποτέ συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ"

Άδωνις Γεωργιάδης από τον Πύργο: "Η ΝΔ είναι το καλύτερο κομμάτι του πολιτικού μας συστήματος-Δεν θα κάνω ποτέ συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ"

Στον Πύργο βρέθηκε χθες Κυριακή 8 Νοεμβρίου ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης , στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την επικείμενη εκλογή νέου προέδρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοέμβρη.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ο πρώην υπουργός παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Ηλείας, όπου συναντήθηκε με τον Βουλευτή Ηλείας της ΝΔ κ.Κώστα Τζαβάρα, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ.Γιώργο Χήνο και με άλλα στελέχη και φίλους του κόμματος.

Κατά την έναρξη της συνέντευξης τύπου, ο κ.Γεωργιάδης εκδήλωσε την εκτίμησή του προς την Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Ηλείας, καθώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε πως γενικώς οι Νομαρχιακές Επιτροπές της ΝΔ πανελλαδικά είναι υποτιμημένες και θα έπρεπε να τους δοθεί περισσότερο κύρος και δύναμη.

Επίσης ανέφερε πως δεν υπάρχουν κόντρες μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, σε βαθμό τέτοιο, ώστε να διακυβέυεται η ενότητα του κόμματος.

Εξέφρασε για μια ακόμη φορά την έντονη επιθυμία του πως, στην περίπτωση εκλογής του, θα είναι σωτήριο για τη χώρα να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας από την διακυβέρνηση της χώρας.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη τύπου:

IMG 5685

IMG 5691

IMG 5705

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!