16Ιούλιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Πύργου

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Πύργου

Χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Πύργου

Χειρουργεία καταρράκτη θα ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο, στο Νοσοκομείο Πύργου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πάσχοντες να παραμένουν στον τόπο τους για θεραπεία αντί να «μεταναστεύουν» σε άλλες εκτός νομού ιδιωτικές ή δημόσιες δομές υγείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται από οικονομικής άποψης άλλα και ταλαιπωρίας.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Πύργου ο διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Διαμαντόπουλος, τόνισε ότι ο χρόνος έναρξης του ιατρείου καταρράκτη προσδιορίζεται στα τέλη Σεπτεμβρίου και των χειρουργείων για τις αρχές Νοεμβρίου. Αναφερόμενος στο εγχείρημα ο κ. Διαμαντόπουλος ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο, Επιμελητή B’ της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» Νικόλαο Τσούλο.

Μια συνεργασία που, όπως τόνισε, αφορά τη διενέργεια χειρουργείων καταρράκτη για πρώτη φορά στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Στο πεδίο της νοσηλευτικής διαχείρισης ήδη έχει βρεθεί το προσωπικό που θα υποστηρίξει το συγκεκριμένο εγχείρημα στο χειρουργείο και τη νοσηλεία.

Πηγή: erapirgou.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!