22Μάρτιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Νέα Φιγαλεία: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου εορτάστηκαν και φέτος τα Eισόδια της Θεοτόκου(ΦΩΤΟ)

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Νέα Φιγαλεία: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου εορτάστηκαν και φέτος τα Eισόδια της Θεοτόκου(ΦΩΤΟ)

Νέα Φιγαλεία: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου εορτάστηκαν και φέτος τα Eισόδια της Θεοτόκου(ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθος κόσμου γιόρτασε το γραφικό εκκλησάκι,που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Θολού - Νέας Φιγαλείας μεταξύ Νέας Φιγαλείας - Φασκομηλιάς,την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Οι κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας και της Φασκομηλιάς αλλά και από τα Πετράλωνα και τα Ρεβελέικα συγκεντρώθηκαν στο εκκλησάκι για να παρακολουθήσουν την θεία λειτουργία από νωρίς το πρωί.

Πολλά οχήματα και πολύς κόσμος καθώς ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και ζεστός. Χτες πραγματοποιήθηκε ο εσπερινός και αρτοκλασία με πολλούς άρτους. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας & της Φασκομηλιάς είχαν ετοιμάσει έναν υπέροχο μπουφέ για τους δεκάδες πιστούς από άρτο και παραδοσιακά προιόντα όπως φέτα,γλυκά,μελομακάρονα,κουραμπιέδες κτλ για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τίμησε την εκκλησία και την εορτή της Παναγίας.

Την εκκλησία επισκέφθηκε και το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής με τη συνοδεία των δασκάλων αλλά και Εθελοντή Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας για την διασφάλιση της οδικής ασφάλειας των μαθητών.

23795837 1686624208066645 2580649491500344139 n

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!