14Νοέμβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ηλείων Επιμελητήριο: Το βήμα των υποψηφίων -Δ.Δούλος, Χ.Βλαχόπουλος, Αλ.Αλεξόπουλος

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Ηλείων Επιμελητήριο: Το βήμα των υποψηφίων -Δ.Δούλος, Χ.Βλαχόπουλος, Αλ.Αλεξόπουλος

Ηλείων Επιμελητήριο: Το βήμα των υποψηφίων -Δ.Δούλος, Χ.Βλαχόπουλος, Αλ.Αλεξόπουλος

Το βήμα των υποψηφίων

Διονύσης Δούλος- Τμήμα Υπηρεσιών

Ο Διονύσης Δούλος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1978. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής τμήμα πληροφορικής ενώ από το 2000 ασχολείται με τις τηλεπικοινωνίες και έχει το franchiseτης εταιρείας Vodafone. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Σε δήλωση του ο Διονύσης Δούλος σημείωσε: «Ήρθε η ώρα το Επιμελητήριο Ηλείας να γυρίσει σελίδα. Πρέπει επιτέλους όλοι οι Επαγγελματίες να έχουν ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες τόσο σε προγράμματα, όσο και αναπτυξιακές δυνατότητες. Καλώ όλους τους Ηλείους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας στις 16-17 Δεκεμβρίου για να μπορέσουν όλοι μαζί να βγούμε από το σημερινό τέλμα».

Χρήστος Βλαχόπουλος-  Τμήμα Τουριστικό

Ο Χρήστος Βλαχόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανολογίας ενώ έχει τελειώσει και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας εδώ και είκοσι- δύο χρόνια. Είναι άγαμος. Είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων και Ιδιοκτητών Παλαιών Οχημάτων Πελοποννήσου- ΣΦιΠΟΠ ενώ στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με θαλάσσια αθλήματα.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Βλαχόπουλος υπογράμμισε: «Είναι η ώρα για έργα και όχι για μεγάλα λόγια.  Η Ηλείας πρέπει να «ξεκολλήσει» από την 52η θέση ανάπτυξης και να πάρει τη θέση που του αξίζει. Το Επιμελητήριο είναι το «εργαλείο» που θα βοηθήσει τους Επαγγελματίες να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να επιβιώσουν. Εμείς ως «Ηλείων Επιμελητήριο» καλούμε τους επιχειρηματίες του Νομού να έρθουν κοντά μας στην προσπάθειά μας για ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους».

Αλέξανδρος Αλεξόπουλος – Τμήμα Υπηρεσιών

Ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Είναι απόφοιτος Τεχνικής σχολής ενώ πριν από τρία χρόνια δημιούργησε κατασκευαστική εταιρεία  ενώ προχωρά στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος εστίασης που θα εγκαινιαστεί σε μερικές μέρες το «Βεγγέρα Γεύσις». Είναι άγαμος. Είναι αντιπρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου «Ποδηλατόδρομος».

Σε δήλωση του ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος σημείωσε: «Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ένα Επιμελητήριο χωρίς προτάσεις, χωρίς όραμα για τους Επαγγελματίες. Βλέπουμε την πλειοψηφία των επαγγελματιών να είναι μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια, να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά τους προβλήματα. Το Επιμελητήριο αντί να είναι δίπλα στον Επιχειρηματία, έχει «μεταμορφωθεί» σε ένα κλειστό club για λίγους και «εκλεκτούς».

Στις 16και 17 Δεκέμβρη συμμετέχουμε στις εκλογές και δίνουμε οριστικό τέλος στη στασιμότητα».

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!