14Νοέμβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πύργου συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Κυριακής 14/1 - "Δεν το βάζουμε κάτω"

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πύργου συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Κυριακής 14/1 - "Δεν το βάζουμε κάτω"

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πύργου συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Κυριακής 14/1 - "Δεν το βάζουμε κάτω"

Η Διοίκηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πύργου αποφάσισε την συμμετοχή της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Εμπόριο την Κυριακή 14 Γενάρη 2018, ημέρα όπου τα καταστήματα θα είναι ξανά ανοικτά σύμφωνα με το μνημονιακό θεσμικό πλαίσιο.

Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες.
Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη.

Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω!

• Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίστασή μας να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που επιτρέπουν τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
• Είναι νόμοι που καταστρέφουν την οικονομία, τον κλάδο, τους εργαζόμενους.
• Είναι νόμοι που κάνουν τους εργαζόμενους ακόμα πιο λάστιχο, που εντείνουν την εκμετάλλευση και διευρύνουν την εργασιακή ζούγκλα.

Συμμετέχουμε όλοι στην Απεργία του κλάδου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 14.1.2018 και στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις
των Σωματείων και των Εργατικών Κέντρων

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – ΑΡΓΙΑΣ

Για το Δ Σ
Η πρόεδρος
Ζουπη Χρύσα

Ο γραμματέας
Παπαντωνης Ιωάννης

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!