24Μάιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ήλιδας "Η ΗΛΙΔΑ": Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ήλιδας "Η ΗΛΙΔΑ": Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ήλιδας "Η ΗΛΙΔΑ": Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς

, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ήλιδας "Η ΗΛΙΔΑ" δίνει το πρώτο του ραντεβού την Σαββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στο πρώην δημοτικό σχολείο, για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του.

Κανένα από τα ετήσια έθιμα δεν τηρείται τόσο πιστά, όσο αυτό το αγιοβασιλιάτικο έθιμο, το οποίο θυμίζει σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε τις παραδόσεις μας. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, η ΑΓΑΠΗ, η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ΙΣΟΤΗΤΑ, η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και η ΠΡΟΣΦΟΡΑ, αποτελούν ΙΔΑΝΙΚΑ που τείνουν να εξαφανιστούν, καθώς τα προβλήματα της καθημερινότητας μας απορροφούν και μας αγχώνουν, προκαλώντας παράλληλα δυσπιστία για κάθε όμορφη κίνηση που πραγματοποιείται.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο εστιάζει ο σύλλογος, ο οποίος με πολλαπλές ανάλογες δράσεις και γνώμονα πάντα την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, προσπαθεί να διατηρήσει τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα σε έναν τόπο όπου κάθε λιθαράκι του είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
θα σας περιμένουμε με χαρά.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!