25Μάιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Κάλεσμα της Πανηλειακής Συντονιστικής Επιτροπής Κατά των Πλειστηριασμών - "Μπορούμε να τους σταματήσουμε"

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Κάλεσμα της Πανηλειακής Συντονιστικής Επιτροπής Κατά των Πλειστηριασμών - "Μπορούμε να τους σταματήσουμε"

Κάλεσμα της Πανηλειακής Συντονιστικής Επιτροπής Κατά των Πλειστηριασμών - "Μπορούμε να τους σταματήσουμε"

Στην πρόσφατη συνεδρίασή της,

στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πύργου, αποφάσισε να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα κατά της υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας των συμπολιτών μας, με ανυποχώρητο, μαζικό και ενωτικό αγώνα παρά το χουντικής έμπνευσης ιδιώνυμο, του Τσίπρα- Κοντονή -Τσακαλώτου.

Με μεγάλες ενωτικές –μαζικές –παλλαϊκές- κινητοποιήσεις , το κίνημα μας θα ακυρώσει τα σχέδιά τους και οι χουντικής έμπνευσης νόμοι εκφοβισμού και καταστολής θα μείνουν στα χαρτιά.
Τους προηγούμενους μήνες, οι δυνάμεις του μνημονικού μπλοκ, προσπάθησαν ανεπιτυχώς, να πείσουν τον ελληνικό λαό, ότι η λαϊκή περιουσία και κατοικία είναι προστατευμένες και δεν κινδυνεύουν. Οι πλειστηριασμοί που κάνουν είναι μόνο στρατηγικών κακοπληρωτών, μεγάλης αξίας βίλες εφοπλιστών και άλλα φαιδρά.

Όταν κι αυτή η λάσπη δεν έπιασε, χρησιμοποίησαν τα ΜΑΤ και έριξαν χημικά, κατά των διαδηλωτών, ακόμα και σε κλειστό χώρο ,κατόπιν με οδοφράγματα απέκλεισαν με κλούβες και ΜΑΤ τις εισόδους των Ειρηνοδικείων κι όταν απέτυχε και αυτή η μέθοδός τους, λόγω της μαζικής αντίστασης των δυνάμεων που υπερασπίζονται τη λαϊκή και εθνική περιουσία και για να ικανοποιήσουν τους τραπεζίτες ,τα ξένα ΦΑΝΣ και τα Ευρωαφεντικά τους, προχώρησαν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Δεν θα τους περάσει όμως κι αυτοί θα αποτραπούν μέσα από την παλλαϊκή μας αντίσταση. Οι επιθέσεις τους εναντίον μας ενδυναμώνουν το κίνημά μας, γι αυτό και οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι αναστέλλουν διαρκώς ,να εκπλειστηριάσουν περιουσίες σε όλη τη χώρα .Δε μας φοβίζουν τα μέτρα τους, ούτε τα ΜΑΤ και οι απειλές τους για φυλακίσεις .Συνεχίζουμε προστατεύοντας τα σπιτικά μας, προστατεύοντας το μόχθο του Λαού μας . Καλούμε σε αγωνιστική ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ τις Δημοτικές Αρχές του νομού, τις Δημοτικές Παρατάξεις , Τα Εργατικά Κέντρα του νομού, τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων – ΕΛΜΕ-Συλλόγους Δασκάλων- Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα, στους Δήμους και όλες τις συλλογικότητες του νομού- να πάρουν αποφάσεις ,υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας και να καλέσουν τα μέλη τους ,σε αγωνιστική συμπόρευση στον ωραίο αυτό ΕΝΩΤΙΚΟ-ΜΑΖΙΚΟ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ-ΠΑΛΛΑΙΚΟ αγώνα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που δεν έχουν ακόμα ενεργοποιηθεί στην κατεύθυνση της υπεράσπισης της λαικής και εθνικής περιουσίας να συμπορευτούν μαζί μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε.

ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!