21Ιανουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δέκα νέα ασθενοφόρα προσφέρθηκαν στο ΕΚΑΒ για την κάλυψη Αιτ/νιας, Ηλείας και Αχαϊας

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Δέκα νέα ασθενοφόρα προσφέρθηκαν στο ΕΚΑΒ για την κάλυψη Αιτ/νιας, Ηλείας και Αχαϊας

Δέκα νέα ασθενοφόρα προσφέρθηκαν στο ΕΚΑΒ για την κάλυψη Αιτ/νιας, Ηλείας και Αχαϊας

Ξεκίνησε η παράδοση ασθενοφόρων στα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ Πανελλαδικά στο πλαίσιο της Δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σημαντική είναι η ενίσχυση της δύναμης ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδος με την παραλαβή των 10 νέων κινητών ιατρικών μονάδων

Στην Πάτρα, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, από τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ έγινε σήμερα η παραλαβή των νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ, ενώ αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioSite.gr άλλα 14 για την πλήρη κάλυψη της Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας αλλά και της Ηλείας.

Τα οχήματα είναι μέρος της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το ΕΚΑΒ που αφορά στην προμήθεια 143 υπερσύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων οχημάτων και την πλήρη συντήρησή τους για 8 χρόνια. Η δωρεά προς το ΕΚΑΒ εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση και πραγματοποιείται επιπλέον της τακτικής κοινωφελούς δράσης του Ιδρύματος.“Καλοτάξιδα και όσο το δυνατόν αχρείαστα να είναι.”, αναφέρει στην ανάρτηση του στο φ/β ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Μίλτος Ζαμπάρας.

28056707 1228288910637277 1322064172617053526 n

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!