21Μάιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Στην Ηλεία ο Β.Κικίλιας: Επίσκεψη σε Πύργο και Αμαλιάδα [VIDEO-PHOTOS]

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Στην Ηλεία ο Β.Κικίλιας: Επίσκεψη σε Πύργο και Αμαλιάδα [VIDEO-PHOTOS]

Στην Ηλεία ο Β.Κικίλιας: Επίσκεψη σε Πύργο και Αμαλιάδα [VIDEO-PHOTOS]

Διήμερη επίσκεψη στο νομό Ηλείας

πραγματοποίησε στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ.Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως Υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα.

Ο κ. Κικίλιας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο, ενώ λίγο νωρίτερα συμμετείχε στη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος.

Το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε διαδοχικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση στην Αμαλιάδα, καθώς και το Λιμεναρχείο Κατακόλου όπου συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη κ.Παπαηλιού.

Ο κ.Κικίλιας συνομίλησε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου κ.Λεωνίδα Βαρουξή, καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΤΗΛ) στον Πύργο. Λίγο αργότερα,το μεσημέρι της ίδιας μέρας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή στο Δημαρχείο της πόλης, όπου και συζήτησε εκτενώς τα ζητήματα που απασχολούν το δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Αμέσως μετά, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Ηλείας, παρουσία του προέδρου κ.Κώστα Νικολούτσου, του Αντιπροέδρου κ.Κώστα Λεβέντη καθώς και μελών της Διοίκησης του ΕΒΕ, όπου και συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος, το σιδηρόδρομο κ.α.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ.Χρήστος Γαβράς ανέφερε:

IMG 7340

IMG 7357

IMG 7362

IMG 7365

IMG 7379

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!