19Μάρτιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ηλεία: Σε Πύργο και Αμαλιάδα το Final-4 του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας [VIDEO-PHOTOS]

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Ηλεία: Σε Πύργο και Αμαλιάδα το Final-4 του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας [VIDEO-PHOTOS]

To Final-4 του 3ου

Πανελλήνιου Κυπέλλου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας διεξάγεται μέχρι και αύριο Κυριακή σε Πύργο και Αμαλιάδα, με τη συμμετοχή των Δικηγορικών Συλλόγων της Ηλείας αλλά και τις ομάδες "ΔΡΑΚΩΝ", "ΣΟΛΩΝ" και "ΝΕΜΕΣΙΣ" από την Αθήνα, να βάζουν τα δυνατά τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Όπως ανέφεραν στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παρέθεσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων, διεξήχθησαν την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας οι ημιτελικοί (στις 2μ.μ. ανάμεσα στη "ΝΕΜΕΣΙΣ" και το "ΣΟΛΩΝ" και στις 5μ.μ. ανάμεσα στην ομάδα του "ΔΡΑΚΟΝΤΑ" και των Δικηγόρων Ηλείας) ενώ αύριο Κυριακή θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγαλος τελικός στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου (12.30 και 15.30 αντίστοιχα).

Μετά τη λήξη του τελικού θα ακολουθήσει η απονομή του Κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα, η απονομή των μεταλλίων στην 1η, 2η και 3η ομάδα καθώς και η βράβευση του MVP, ο οποίος θα προκύψει από τις ψήφους των προπονητών, των αρχηγών και των εκπροσώπων κάθε ομάδας.

Σε δηλώσεις τους ο δικηγόρος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Κυπέλλου κ.Maik Abu-Hadba, o κ.Γιώργος Λουκάς, αρχηγός της ομάδας του «ΔΡΑΚΟΝΤΑ» Αθηνών, ο κ.Dejan Miloseski, ποδοσφαιριστής του Ξενοφώντα Κρεστένων και προπονητής της ομάδας των Δικηγόρων Ηλείας, ο κ.Μάρκος Δήμος προπονητής της ομάδας του "ΣΟΛΩΝΑ" και ο κ.Κώστας Μπατσινίλας, προπονητής της ομάδας "ΝΕΜΕΣΙΣ" ανέφεραν:

Τέλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας κ.Δημήτρης Δημητρουλόπουλος και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ.Θανάσης Θεοδώσης, επεσήμαναν:

IMG 2502

IMG 2520

IMG 2524

IMG 2532

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!