20Ιανουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Μαθήματα καράτε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου [PHOTOS]

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Μαθήματα καράτε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου [PHOTOS]

Μαθήματα καράτε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου [PHOTOS]

Με χαρά υποδέχτηκε

το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου τον πτυχιούχο προπονητή Καράτε και ιδιοκτήτη του αθλητικού Συλλόγου “KREMMIDASWADORYUKARATE”, Διαμαντή Κρεμμύδα, καθώς και τον γνωστό εκπαιδευτή Γιάννη Τσιχλιά.

Οι δυο αθλητές επισκέφθηκαν το σχολείο προκειμένου να μοιραστούν με τους μαθητές τα μυστικά της πολυετούς εμπειρίας τους, υπογραμμίζοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη της ενασχόλησης με την εν λόγω πολεμική τέχνη. Συγκεκριμένα, τα οφέλη της γνώσης μιας πολεμικής τέχνης δεν περιορίζονται μόνο στην αυτοπροστασία και στην αύξηση της σωματικής δύναμης, αλλά σχετίζονται με την αυτοπειθαρχία, την ανάπτυξη δεξιοτήτων κοινωνικοποίησης και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Κρεμμύδας με την καλλιέργεια του σεβασμού και του ήθους.

Ο κος Κρεμμύδας και ο κος Τσιχλιάς έδειξαν στην πράξη τεχνικές και κινήσεις καράτε στους μαθητές ενθαρρύνοντας την ενεργή εμπλοκή τους και ξεδιαλύνοντας όλες τις απορίες τους.

Οι μαθητές ευχαριστήθηκαν πολύ την όλη διαδικασία παρακολουθώντας με αμείωτο ενδιαφέρον τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό κομμάτι της παρουσίασης, συμμετέχοντας και οι ίδιοι με ενθουσιασμό στις βιωματικές ασκήσεις.

karate

karate 11

karate 22

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!