18Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δήμος Πύργου: Συνεδριάζει κατεπειγόντως το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Πέμπτη - Όλα τα θέματα

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Δήμος Πύργου: Συνεδριάζει κατεπειγόντως το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Πέμπτη - Όλα τα θέματα

Κατεπείγουσα συνεδρίαση πραγματοποιεί

το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, και ώρα 14.30 μ.μ, σύμφωνα με τα άρθρα 65 και 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης προέγκρισης δαπάνης και ψήφισης πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στα «ΦΟΝΙΚΑ» της Τ.Κ. Καράτουλα.

2. Λήψη απόφασης έγκρισης διοργάνωσης, προέγκρισης δαπάνης και ψήφισης πίστωσης για τη συμμετοχή του δήμου στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2018 από τον Εμπορικό Σύλλογο.

3. Λήψη απόφασης έγκρισης συνδιοργάνωσης διεξαγωγή στον Πύργο, του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου και οικονομική ενίσχυση του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας.

4. Λήψη απόφασης έγκρισης ή μη της απευθείας παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου πάρκου ΣΠΚ στο δημοτικό σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Μιχαλακόπουλο με σκοπό τη διοργάνωση ομιλίας – εκδήλωσης για το ζήτημα της Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου 2018, με την καταβολή ή μη τιμήματος.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!