27Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας επισκέφθηκε η Άννα Κορτέση [PHOTO]

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας επισκέφθηκε η Άννα Κορτέση [PHOTO]

Το κέντρο κοινότητας

του Δήμου Ήλιδας και συγκεκριμένα το παράρτημα Ρομά επισκέφτηκε η Κορτεση Αννα η οποία συνομίλησε με την υπεύθυνη Βασιλική Αυγερινοπουλου και την πρόεδρο του συλλόγου Nave Roma Γεωργία Δημητρίου.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια σχεδιασμού δράσεων που θα πραγματοποιηθουν το επόμενο διάστημα.

Η κυρία Κορτεση επεσήμανε:

«Είναι σημαντικό να επενδύσουμε στα παιδιά μας και σήμερα το κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό. Με την βοήθεια και στήριξη της κυρίας Αυγερινοπουλου και της κυρίας Δημητρίου θα ξεκινήσουμε μια διαδραστική δράση για τα παιδιά των Ρομα την οποία θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε όλοι μαζί και να την χειροκροτήσουμε στο τέλος του έτους.

Θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μυνήματα και κυρίως να τους βοηθήσουμε μέσα απο διαδραστικά μέσα όχι μόνο να κατανοήσουν αλλά και να υιοθετήσουν μυνήματα και αξίες.

Πρέπει ολοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να έχουμε μια κοινωνία σωστά δομημένη.»

Η πρόεδρος του συλλόγου Nave Roma δήλωσε:

«Ευχαριστώ την κυρία Κορτεση κ την κυρία Αυγερινοπουλου. Εμείς οι γυναίκες ενωμένες μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Η κυρία Κορτεση έχει πολύ διάθεση, όρεξη και δουλεύει για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Έχει αναλάβει εθελοντικά ένα μεγάλο κομμάτι με τα παιδιά και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα στο τέλος άξιο θαυμασμού.»

37531397 490038101441087 3753390598787170304 o

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας επισκέφθηκε η Άννα Κορτέση

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!