16Σεπτέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Διαγωνισμός ποίησης και καλλιτεχνικής δημιουργίας» στα Λεχαινά

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Διαγωνισμός ποίησης και καλλιτεχνικής δημιουργίας» στα Λεχαινά

Το Κέντρο Κοινότητας

και το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, διοργανώνει,«Διαγωνισμό ποίησης και καλλιτεχνικής δημιουργίας», σε συνεργασία με την ποιήτρια ,κα Ευγενία Χριστοπούλου*, γνωστή τόσο για την πολύπλευρη ενεργό δράση της στην κοινωνία, όσο και για τις ανθρωπιστικές της πρωτοβουλίες.

Στόχος της δράσης ,είναι η ευαισθητοποίηση και η εξοικείωση των εφήβων, με το βιβλίο.

Οι μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Λεχαινών,εμπνευσμένοι από το ποίημα :«Η Ηλεία του Φωτός και της Δόξας», καλούνται να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν το έργο τους. Οι καλύτερεςσυμμετοχές θα βραβευτούν, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της ποιητικής συλλογής ,«Η Μελωδία της Καρδιάς», θα διατεθεί, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00π.μ.,στο Cine Astron,στα Λεχαινά.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

*Η κα Ευγενία Χριστοπούλου είναι στρατιωτικός και συγγραφέας. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει μεταπτυχιακό στη διαχείριση κρίσεων σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον. Είναι άμισθη σύμβουλος στον Δήμο Πύργου σε θέματα πολιτισμού και εθελοντισμού και πρόεδρος στην Ηλειακή Εταιρεία Πολιτισμού "Τάκης Δόξας." Αρθρογραφεί στον τύπο της Ηλείας.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!