24Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δημοτική Ενότητα Φιγαλείας: Μετά τα προβλήματα με τα χιόνια, ήρθαν οι κατολισθήσεις και οι διακοπές ρεύματος (ΦΩΤΟ)

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Δημοτική Ενότητα Φιγαλείας: Μετά τα προβλήματα με τα χιόνια, ήρθαν οι κατολισθήσεις και οι διακοπές ρεύματος (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να ξεπεράστηκαν

τα όποια προβλήματα υπήρξαν με τις πυκνές χιονοπτώσεις και τον πάγο καθώς από τη Τρίτη το βράδυ βρέχει στη περιοχή ωστόσο ήρθαν άλλα προβλήματα αυτά των κατολισθήσεων και τον πολύωρων διακοπών ρεύματος. Από τη Τετάρτη 9/01 μέχρι και σήμερα Παρασκευή 11/01 κατά διαστήματα σημειώνονται κατολισθήσεις με πέτρες και βράχους στο τμήμα Νέα Φιγαλεία - Πετράλωνα - Περιβόλια.

Ήδη μηχάνημα έργων επενέβη 2 φορές για να καθαρίσει τον οδικό άξονα που οδηγεί στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα και βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να επέμβει εκ νέου σε περίπτωση προβλήματος.

Βρίσκεται σταθμευμένο στη Νέα Φιγαλεία. Προβλήματα όμως δημιούργησε και η πολύωρη διακοπή ρεύματος της Παρασκευής 11/01 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιγαλείας, κυρίως στο τομέα της θέρμανσης των οικιών αφού δεν λειτουργούσαν καλοριφέρ,Air Condition και άλλα θερμαντικά σώματα που χρειάζονται ρεύμα.

#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!