26Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πύργου για τα επεισόδια στην Αθήνα: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!»

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πύργου για τα επεισόδια στην Αθήνα: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!»

Ο Σύλλογός μας καταδικάζει

απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άγρια, σκληρή και τυφλή επίθεση των δυνάμεων καταστολής, εναντίον της μαζικής συγκέντρωσης εκπαιδευτικών έξω από τη Βουλή, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο τραυματισμός διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.), η οποία και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με ανοιγμένο κεφάλι.

Μετά την αήθη και προκλητική επίθεση κατά των προέδρων της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ για την αρνητική  στάση που κράτησαν χθες με τις ομιλίες τους στη Βουλή για το σύστημα «Γαβρόγλου» για  τον διορισμό των εκπαιδευτικών που εξαπέλυσε  στις 9 Ιανουαρίου στη Βουλή, ο  πρώην υφυπουργός Παιδείας και πρώην Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας (για να μην ξεχνιόμαστε) Δ. Μπαξεβανάκης, ήρθε σήμερα η μνημονιακή κυβέρνηση την οποία πιστά και στυγνά υπηρετεί, για να πετάξει στα κεφάλια των απεργούντων λειτουργών της δημόσιας εκπαίδευσης δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης προκειμένου να επιβάλλει με τον τρόπο αυτό την πολιτική της ομηρίας και ανεργίας χιλιάδων συμβασιούχων και αδιόριστων εκπαιδευτικών, των χιλιάδων κενών στα σχολεία την κλοπή της προϋπηρεσίας των συναδέλφων οι οποίοι, επί σειρά ετών, στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.

«Συγγνώμη» στην κυβέρνηση και τους θιασώτες της που «χαλάσαμε» τη φιέστα που είχαν οργανώσει για την υποδοχή της κυρίας Μέρκελ, αλλά, εμείς, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε δυναμικά τον αγώνα!

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο. 

Κηρύσσεται 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11:00 - 14:00 με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις Ε.Λ.Μ.Ε. για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων).

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα, την απόσυρση του νομοσχεδίου.

«GO BACK», κύριε Γαβρόγλου και κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μαζί το σύστημα διορισμών σας, που απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας!!!              

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!