24Αύγουστος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Πύργος: Νέο μπλόκο των αγροτοκτηνοτρόφων της ΟΑΣΗ στον Κόμβο Αγίου Γεωργίου [VIDEO-PHOTOS]

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Πύργος: Νέο μπλόκο των αγροτοκτηνοτρόφων της ΟΑΣΗ στον Κόμβο Αγίου Γεωργίου [VIDEO-PHOTOS]

Νέο αποκλεισμό

της Εθνικής Οδού πραγματοποίησαν οι αγρότες της Ηλείας το απόγευμα της Παρασκευής, στο μπλόκο που έχουν στήσει στον Κόμβο Αγίου Γεωργίου.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της ΟΑΣΗ, πραγματοποίησαν αποκλεισμό του δρόμου για μια ώρα περίπου, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους, καθώς τόνισαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική τους δικαίωση.

Σκοπός τους όπως ανέφεραν είναι να εισακουστούν τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση, καθώς ταλανίζονται από δεκάδες προβλήματα, μεταξύ των οποίων είναι τα προβλήματα στην ελαιοπαραγωγή από τις καιρικές συνθήκες και τους παθολογικούς παράγοντες, καθώς  και οι τιμές του γάλακτος.

Οι αγρότες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στον κόμβο, όπου και θα πραγματοποιήσουν νέα κινητοποίηση στις 6 το απόγευμα, παραμένοντας ωστόσο στο σημείο επ'αόριστον.

Σε δηλώσεις τους ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας κ.Θανάσης Βομπίρης και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπέιρωσης Πύργου κ.Χρήστος Γιάνναρος ανέφεραν:

IMG 6780

IMG 6785

IMG 6790

IMG 6793

IMG 6814

IMG 6818

IMG 6831

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!