24Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Πύργος: Απόψε η μουσική παράσταση "Τώρα χαράζει αλλιώς" με τον Γιάννη Κορίζη και τον Χρήστο Τσατσαμπά [VIDEO-PHOTOS]

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Πύργος: Απόψε η μουσική παράσταση "Τώρα χαράζει αλλιώς" με τον Γιάννη Κορίζη και τον Χρήστο Τσατσαμπά [VIDEO-PHOTOS]

Συνέντευξη για την 

μουσική παράσταση με τίτλο «Τώρα χαράζει αλλιώς» πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Πύργου κ.Γαβρίλης Λιατσής, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου κ.Νίκος Λαϊνόπουλος και ο Πυργιώτης τραγουδοποιός Γιάννης Κορίζης.

Μαζί με τον Γιάννη Κορίζη, θα είναι στο πιάνο ο Χρήστος Τσατσαμπάς και στις αφηγήσεις ο Γιάννης Μανώλης. Τα κείμενα έχει γράψει ο Δημήτρης Κορίζης

Η μουσική παράσταση θα λάβει χώρα απόψε στις 21:30 στο Θέατρο Απόλλων, με είναι ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στις δηλώσεις του ο κ.Λιατσής ανέφερε:

«Η δυναμική που έχει αναπτύξει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πύργου είναι μεγάλη και δεν συναρτάται καθόλου με τις επικείμενες εκλογές, είναι έξω από το εκλογικό πλαίσιο και αυτό είναι το πιο όμορφο από τα όσα συμβαίνουν. Το γεγονός ότι παρέχεται η δυνατότητα το να απολαμβάνουμε εξαιρετικούς καλλιτέχνες και η είσοδος να είναι δωρεάν δεν πρέπει να παρεξηγηθεί από κανέναν, γιατί αυτό δείχνει τη φιλοσοφία τη δική μου και των συνεργατών μου και όλου του συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου που θέλει ποιοτικές εκδηλώσεις να γίνονται στο χώρο όπως είναι ο Απόλλωνας και να έχουν όλοι οι πολίτες τη δυανατότητα να παρίστανται.
Ο Γιάννης Κορίζης είναι ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης της πόλης μας. Είναι δημιουργός και ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά και ως τραγουδιστής, αλλά δεν θα δώσω συστάσεις και για τον Χρήστο Τσατσαμπά γιατί και αυτός έχει το δικό του περπάτημα μέσα στην πόλη από πλευράς μουσικής.
Ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου κάνει ότι μπορεί σε δύσκολη εποχή όπως είναι αυτή που διανύουμε τώρα, που υπάρχει μια αρρυθμία από πλευράς διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου, να εξυπηρετεί αυτούς τους στόχους που είχαμε βάλει από την αρχή που ξεκινήσαμε.
Θέλω να συγχαρώ και το Νίκο και το Γιάννη και το Χρήστο, διότι για μένα είναι σίγουρο ότι οι Πυργιώτες θα απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά. Όλο το καλοκαίρι, ο δήμαρχος θα παραδώσει στις 31 Αυγούστου, θα προγραμματιστούν κι άλλες εκδηλώσεις, πάντα στο ίδιο πνεύμα, στην ίδια λογική και στο ίδιο καλλιτεχνικό επίπεδο.»

Από τη μεριά του ο Γιάννης Κορίζης επεσήμανε:

«Θέλω να σας καλέσω όλους. Θα κάνουμε μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, λόγια, μουσικές, αφηγήσεις, μια πολύ όμορφη παράσταση, όπου πιστεύω ότι όποιος θα την ακούσει θα μείνει μαγεμένος. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού για όλη την αγάπη και την οργάνωση.»

Τέλος, ο κ.Νίκος Λαϊνόπουλος τόνισε:

«Άλλη μια οργάνωση του ΔΟΠΠ, αυτή τη φορά με δικά μας, ντόπια, αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά. Είναι ένας από τους στόχους του Πολιτιστικού Οργανισμού, το έχουμε αποδείξει και το παρελθόν, να προωθήσουμε και να αναδείξουμε κι εμείς, μέσα από τέτοιες διοργανώσεις, τέτοιους ταλαντούχους καλλιτέχνες που είναι στην πόλη μας και που γεναιόδωρα μας προσφέρουν, γιατί και ο Γιάννης ευχαρίστησε εμάς που διοργανώνουμε την συναυλία αυτή, αλλά και εμείς να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία μας με τον Γιάννη Κορίζη και τον Χρήστο Τσατσαμπά.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας προσφέρουν μια υπέροχη βραδιά, το βράδυ της Κυριακής στις 9:30μ.μ. στον Απόλλωνα.»

IMG 9324

56601021 614825952356447 7501371939668099072 o

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!