24Αύγουστος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Σήμερα η καλοκαιρινή γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Σήμερα η καλοκαιρινή γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς

Ο Σύλλογος Γονέων

και Κηδεμόνων όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει επίσημη γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς.

Στην γιορτή αυτή, τιμούμε τους αποφοίτους της ΣΤ΄ τάξης που αποχαιρετούν το σχολείο μας.

Η εκδήλωση μας θα γίνει την Τετάρτης απόγευμα στις 12 Ιουνίου μετά το θεατρικό μιούζικαλ Mary Poppins που θα ανεβάσουν οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.
Έτσι για πρώτη φορά γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί θα γιορτάσουμε και θα διασκεδάσουμε από κοινού με στόχο να διατηρηθεί η στενή σχέση που έχει αναπτυχτεί μεταξύ μας η οποία συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης θα γίνει απονομή των ενθυμίων καθώς και των αναμνηστικων ψηφιακων άλμπουμ για τα παιδιά της ΣΤ τάξης.
Θα ακολουθήσει στο προαύλιο χώρο του σχολείου μπουφές, αναψυκτικά και παγωτό για όλους τους παρευρισκόμενους. Επιθυμούμε και προσδοκούμε την εθελοντική προσφορά όλων σας ώστε να εμπλουτίσουμε τον μπουφέ.( κατά προτίμηση με αλμυρά εδέσματα.)

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη του Συλλόγου:. Μαρία Ραυτοπούλου 693 686 8641 και Δώρα Ψαρρά 697 392 2271
Ευχόμαστε η ανταπόκριση σας να είναι και αυτή τη φορά μεγάλη για να μπορέσουμε και φέτος να δημιουργήσουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ
6ου Δημοτικού Σχολείου

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!