21Ιούλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Είχε κλειδωθεί ο ένας πιλότος έξω από το πιλοτήριο! Απίστευτη αποκάλυψη για την πτώση του αεροπλάνου στις Άλπεις

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Είχε κλειδωθεί ο ένας πιλότος έξω από το πιλοτήριο! Απίστευτη αποκάλυψη για την πτώση του αεροπλάνου στις Άλπεις

Είχε κλειδωθεί ο ένας πιλότος έξω από το πιλοτήριο! Απίστευτη αποκάλυψη για την πτώση του αεροπλάνου στις Άλπεις

NYT: Ακούγεται ο ένας πιλότος να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα του πιλοτηρίου

- Οι πληροφορίες έρχονται από ερευνητές που άκουσαν τους διαλόγους από το μαύρο κουτί
- Αρχικά ακούγονται κανονικές ήρεμες συνομιλίες και ύστερα κάποιος προσπαθεί να σπάσει την πόρτα
- Ανατρέπει τα πάντα στην πτώση του αεροπλάνου η εξέλιξη αυτή εάν αποδειχθεί
- Στον τόπο της τραγωδίας σήμερα συγγενείς των θυμάτων
- Θα πάρει εβδομάδες η αναγνώριση εκτιμούν οι γαλλικές αρχές

Τραγική ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα στην πτώση του αεροπλάνου της Germanwings με τους 150 επιβάτες στις γαλλικές Άλπεις φέρνει η αποκάλυψη των New York Times που επικαλούνται έναν από τους ερευνητές που παίρνουν μέρος στις έρευνες για τη μοιραία πτήση, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο αυτό που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του:
«Ακούς τον πιλότο απ' έξω να χτυπάει ελαφρά την πόρτα χωρίς να παίρνει απάντηση. Και ύστερα χτυπά δυνατότερα, χωρίς πάλι να παίρνει απάντηση. Δεν παίρνει ποτέ απάντηση... μπορείς να τον ακούσεις να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα».

Τι έγινε και ο πιλότος βρέθηκε έξω από το πιλοτήριο, γιατί ο συγκυβερνήτης δεν ήταν σε θέση να του ανοίξει ή γιατί δεν ήθελε να του ανοίξει;

Ως εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με τους ειδικούς που φέρονται να άκουσαν τις συνομιλίες από το μαύρο κουτί υπήρχε απλά μια χαλαρή συζήτηση, όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, δεν μπορούν να εξηγήσουν τι πήγε στραβά, γιατί ο ένας ακ των πιλότων βρέθηκε εκτός πιλοτηρίου και γιατί μετά δεν μπορούσε να μπει ξανά.


Crash de l’A320 de Germanwings : au cœur des... από leparisien

Σήμερα, πολλές από τις οικογένειες των θυμάτων αναμένεται να φτάσουν στο σημείο της πολύνεκρης τραγωδίας, εκεί όπου έχασαν ξαφνικά τις ζωές τους οι αγαπημένοι τους.

Η Lufthansa έχει προγραμματίσει δυο ειδικές πτήσεις για τους συγγενείς των θυμάτων από το Ντίσελντορφ και τη Βαρκελώνη με προορισμό τη Μασσαλία. Δύο λεωφορεία από την Ισπανία αναμένεται να φθάσουν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η αναγνώριση των θυμάτων θα πάρει “ημέρες και εβδομάδες”, προειδοποίησε η γαλλική δικαιοσύνη, ενώ η Interpol ανακοίνωσε ότι αποστέλλει μια ομάδα ειδικών στον τόπο όπου έχουν μεταφερθεί οι σοροί τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτο: Reuters, ΑΠΕ - ΜΠΕ

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!