22Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Το «Παπούτσι που μεγαλώνει»: Η εφεύρεση που μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια φτωχά παιδιά

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Το «Παπούτσι που μεγαλώνει»: Η εφεύρεση που μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια φτωχά παιδιά

Το «Παπούτσι που μεγαλώνει»: Η εφεύρεση που μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια φτωχά παιδιά

Ο πάστορας Kenton Lee εμπνεύστηκε την εφεύρεσή του όταν εργαζόταν με μία ομάδα ορφανών ανηλίκων που έπασχαν από AIDS στο Ναϊρόμπι

Μία φαινομενικά απλή εφεύρεση του πάστορα Kenton Lee, την οποία εμπνεύστηκε όταν εργαζόταν με μία ομάδα ορφανών ανηλίκων που έπασχαν από AIDS στο Ναϊρόμπι, μπορεί να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων παιδιών ανά την υφήλιο ή ακόμα και να σώσει ζωές, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Πρόκειται για το «Παπούτσι που Μεγαλώνει», ένα πρωτοποριακό σανδάλι που προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος του ποδιού, μπορεί να μεγαλώσει έως και πέντε νούμερα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια παιδιά σε ιδιαίτερα φτωχές χώρες εκτίθενται σε επικίνδυνα παράσιτα που ζουν στο χώμα, χάρη στην έλλειψη παπουτσιών. Η εφεύρεση του Lee θα βοηθήσει ώστε πολλά παιδιά να προστατευτούν από τραυματισμούς και θανατηφόρες μολύνσεις τα δύσκολα χρόνια της ανάπτυξης.

papoutsia

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!