17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | ΣΟΚ: Μητέρα ξύπνησε την ώρα που την βίαζε ο 14χρονος γιος της!

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

ΣΟΚ: Μητέρα ξύπνησε την ώρα που την βίαζε ο 14χρονος γιος της!

ΣΟΚ: Μητέρα ξύπνησε την ώρα που την βίαζε ο 14χρονος γιος της!

Πήγε και τον κατήγγειλε- Ο έφηβος είχε προβληματική συμπεριφορά

​Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στην Βρετανία, όταν ξύπνησε μες τη νύχτα και είδε τον 14χρονο γιο της να τη βιάζει! Όπως περιέγραψε η ίδια στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, σύμφωνα με το star.gr, αρχικά νόμιζε ότι έβλεπε όνειρο, αλλά μόλις κατάλαβε ότι αυτό συνέβαινε στ’αλήθεια, τινάχτηκε από το κρεβάτι και άρχισε να ουρλιάζει!

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία πως έτρεμε από μέσα της. «Ξέρω μόνο πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί, δεν ξέρω καν τι του είπα, έφυγε από το δωμάτιο και δεν είπε τίποτα. Απλά στεκόμουν εκεί κρατώντας τα σεντόνια μου και σκεφτόμουν ‘τι στο διάολο έγινε;’. Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Μήπως απλά υπνοβατούσε; Ήξερε τι έκανε; Είχε αντίληψη; Τώρα αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση να βρίσκεται. Κατάλαβε τι έχει γίνει;», είπε κατά την ανακριτική διαδικασία, η οποία ακούστηκε ηχογραφημένη στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την μητέρα, εδώ και πολύ καιρό ο γιος της, ο οποίος λαμβάνει φαρμακευτική θεραπεία για Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, είχε προβληματική συμπεριφορά.

«Είναι πολύ επιθετικός μαζί μου, μου πετάει πράγματα, με χτυπά με παντόφλες ή με μαξιλάρια. Προσπαθούσα να τον τιμωρήσω για τη συμπεριφορά του», πρόσθεσε.

«Η καταγγελία είναι πως το αγόρι βίασε τη μητέρα του ενώ κοιμόταν. Το γεγονός σε αυτό τον ισχυρισμό ήταν πως το αγόρι βρισκόταν στο κρεβάτι της μητέρας του. Δεν τίθεται κανένα θέμα συναίνεσης ή μη», τόνισε ο εισαγγελέας.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!