20Ιούλιος2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Μαιευτήρας ξέχασε το κινητό του μέσα σε... κοιλιά γυναίκας !

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Μαιευτήρας ξέχασε το κινητό του μέσα σε... κοιλιά γυναίκας !

Μαιευτήρας ξέχασε το κινητό του μέσα σε... κοιλιά γυναίκας !

Την είχε υποβάλλει σε καισαρική

Ανακαλύφθηκε μετά από δύο μέρες όταν αυτό άρχισε να... χτυπάει!

Το κινητό τηλέφωο του γυναικολόγου της βρήκε η Χανάν Μαχμούντ Αμπντούλ Καρίμ μέσα στο στομάχι της, όπως αναφέρει το protothema.gr, μετά την επέμβαση καισαρικής τομής που υπέστη. Η απίστευτη ιστορία έχει ως εξής: Η 36χρονη γυναίκα, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν για να γεννήσει.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός άφησε, χωρίς να το προσέξει κανείς, το τηλέφωνό του στην κοιλιά της. Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι και και το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε δύο ημέρες μετά, όταν το κινητο άρχισε να... χτυπάει!

Η μητέρα της Χανάν είπε ότι η κόρη της γέννησε ένα υγιές αγοράκι με καισαρική και εξήχθη από την κλινική μετά την επέμβαση. 'Ηταν σπίτι πλέον όταν η οικογένεια άρχισε να παρατηρεί κάποια δόνηση στην κοιλιά της. «Η κόρη μου υπέφερε από σοβαρούς πόνους και δεν μπορούσε να κινηθεί. Την πήγα στο νοσοκομείο στα επείγοντα όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε», δήλωσε η μητέρα.

Στη συνέχεια έσπευσαν εκτάκτως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του δημόσιου νοσοκομείου Αλ Μπασίρ στο Αμμάν, όπου οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ένα ξένο αντικείμενο στην κοιλιά της.

Μέλη του κοινοβουλίου έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να παραιτηθεί εξαιτίας του σκανδάλου. «Σε χώρες που δείχνουν σεβασμό στα εθνικά ζητήματα και στους πολίτες, μετά από τέτοια σκάνδαλα οι κυβερνήσεις τους συνήθως παραιτούνται» δήλωσε ο πολιτικός Σαλίμ Αλ Μπαταΐνα στο κοινοβούλιο και πρόσθεσε: «Το Κοινοβούλιο θα πρέπει να επιδείξει αίσθημα ευθύνης και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες».

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!