19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Ευχάριστα νέα για την υγεία του μαχητή Σουμάχερ κόντρα στις προβλέψεις

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Ευχάριστα νέα για την υγεία του μαχητή Σουμάχερ κόντρα στις προβλέψεις

Ευχάριστα νέα για την υγεία του μαχητή Σουμάχερ κόντρα στις προβλέψεις

Δεν το βάζει κάτω ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ. 17 μήνες μετά το ατύχημα που τον έβαλε σε κώμα, δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ο Μίκαελ Σουμάχερ δείχνει συνεχή σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με δηλώσεις της μάνατζέρ του, Sebine Kehm, όπως αναφέρει το thetoc.gr.

Δήλωσε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα από τον Δεκέμβριο του 2013, μετά το φρικτό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι μαζί με τον γιο του, καταγράφει σημαντική πρόοδο, δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού του.

H Sebine Kehm δήλωσε ότι ο θρύλος της Formula 1 δείχνει σημάδια βελτίωσης: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Σουμάχερ σημειώνει πρόοδο, δεδομένης πάντα της σοβαρότητας του τραυματισμού του στο κεφάλι του» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα BILD.

Ο Σουμάχερ, υπέστη βαριές εγκεφαλικές κακώσεις, τον Δεκέμβριο του 2013, όταν χτύπησε σε βράχο, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η σύζυγός του, Κορίνα Σουμάχερ, πούλησε το αξίας 25εκ λιρών τζετ του συζύγου της, αλλά και το εξοχικό τους σπίτι των διακοπών, λαμβάνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν θα ανακάμψει ποτέ.


Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunte, η Κορίνα Σουμάχερ έχει αναλάβει τις επιχειρηματικές υποχρεώσεις του Μίκαελ, αφού ο ίδιος παραμένει ακίνητος και δεν μπορεί να μιλήσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό «όταν έγινε σαφές ότι ο Σούμι δεν θα επανέλθει ποτέ, η Κορίνα έπρεπε να αποδεχθεί τη νέα της ζωή. Έτσι, από μια απλή σύζυγος έχει εξελιχθεί σε διαχειρίστρια μιας επιχείρησης δισεκατομμυρίων».

Με επτά παγκόσμια πρωταθλήματα στο όνομά του, ο 46χρονος Σουμάχερ, είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Formula 1.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!