22Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | ΦΡΙΚΗ: Αποκεφάλισε 5χρονο αγόρι για να το προσφέρει σε θεό!

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

ΦΡΙΚΗ: Αποκεφάλισε 5χρονο αγόρι για να το προσφέρει σε θεό!

ΦΡΙΚΗ: Αποκεφάλισε 5χρονο αγόρι για να το προσφέρει σε θεό!

Ένα φρικτό περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στην Ινδία, όπου ένας άνδρας δολοφόνησε 5χρονο αγόρι για να τον προσφέρει στην ινδουϊστική θεότητα Κάλι σε έναν αυτοσχέδιο βωμό, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού!

Ο Νάνου Μίρντχα που κατηγορήθηκε ότι επιδιδόταν σε τελετές μαύρης μαγείας, όπως αναφέρει το star.gr, παρέσυρε τον 5χρονο Σανατάν Μπαγκά τον οποίο στη συνέχεια δολοφόνησε.

Ο Νάνου λιντσαρίστηκε από το πλήθος καθώς θεωρήθηκε ύποπτος ότι αποκεφάλισε το αγοράκι σε ένα χωριό της βορειοανατολικής Ινδίας, γνωστοποίησε η αστυνομία και η οικογένεια του παιδιού.

«Ο μάγος Νάνου Μίρντχα παρέσυρε τον Σανατάν προσφέροντάς του σοκολάτες. Τον οδήγησε σε ένα ναό όπου τον θυσίασε μπροστά από έναν βωμό» δήλωσε ο πατέρας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο κρατίδιο Άσαμ.

Το σώμα του αγοριού εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής σε μια λίμνη αίματος. Οι κάτοικοι του χωριού επιτέθηκαν εναντίον του Νάνου Μίρντχα και τον σκότωσαν, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της επαρχίας Σονιτπούρ.

«Διεξαγάγουμε έρευνα προκειμένου να κατανοήσουμε εάν επρόκειτο για μία ξεκάθαρη υπόθεση άσκησης αποκρυφιστικής πρακτικής ή εάν επρόκειτο για μία προσωπική αντιπαλότητα που οδήγησε στο έγκλημα» δήλωσε ο Σαζουκτά Παρασάρ.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!