20Ιούλιος2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Δημοψήφισμα 2015: Μισό εκατομμύριο ευρώ συγκέντρωσε ήδη ένας Βρετανός για την Ελλάδα

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Δημοψήφισμα 2015: Μισό εκατομμύριο ευρώ συγκέντρωσε ήδη ένας Βρετανός για την Ελλάδα

Δημοψήφισμα 2015: Μισό εκατομμύριο ευρώ συγκέντρωσε ήδη ένας Βρετανός για την Ελλάδα

Ένας 29χρονος Βρετανός, ο Τομ Φίνεϊ, ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για την Ελλάδα προκειμένου να συγκεντρώσει 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας ξεκίνησε το διαδικτυακό έρανο για την Ελλάδα εδώ και τρεις ημέρες και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από μισό εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

«Γιατί να μην ξεκαθαρίσουμε εμείς οι λαοί αυτό το θέμα;», γράφει ο Φίνεϊ στο «λογαριασμό» που δημιούργησε στο Indiegogo το Σαββατοκύριακο.
«Η ΕΕ είναι πατρίδα 503 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αν όλοι δώσουμε λίγα ευρώ, μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα και σύντομα να τους ξαναβάλουμε στον εύκολο δρόμο. Εύκολο», συμπληρώνει.

Το 1,6 δισ. που χρειάζονται οι Ελληνες ακούγεται μεγάλο ποσό, αλλά είναι μόλις κάτι παραπάνω από 3 ευρώ για τον κάθε Ευρωπαίο, συνεχίζει τα επιχειρήματά του ο Βρετανός επιχειρηματίας. «Ελάτε, ας παραγγείλουμε μία χωριάτικη σαλάτα, μαζί με λίγο ούζο ή ένα ποτήρι ασύρτικο κρασί», γράφει.

«Για 3 ευρώ θα πάρετε μία καρτ ποστάλ του Αλέξη Τσίπρα από την Ελλάδα. Θα φτιαχτούν εκεί και θα ταχυδρομηθούν από την Ελλάδα, για να δώσουμε λίγη ώθηση στους τυπογράφους και τα ταχυδρομεία. Για 6 ευρώ, θα πάρετε μία χωριάτικη. Για 10 ευρώ, ένα μικρό μπουκάλι ούζο, για 25 ένα μπουκάλι ελληνικό κρασί».

«Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το συνολικό ποσό. Θα είναι φανταστικό» είπε ο ίδιος στο Γαλλικό Πρακτορείο αν και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί μόλις το 0,01% του ποσού.

«Ό,τι κι αν συμβεί, όλο αυτό είναι σαν ένα μήνυμα που δείχνει ότι οι πραγματικοί άνθρωποι ανησυχούν για τους συμπολίτες τους στην Ευρώπη» είπε ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από το Γιορκ, στη βόρεια Αγγλία.

«ΟΚ, μπορεί να χρειαστεί λίγο για να μπουν τα χρήματα στην ελληνική οικονομία αλλά, διάολε, τι έχουμε να χάσουμε;», γράφει ο Φίνεϊ και καταλήγει με την υπόσχεση πως όλα τα έσοδα θα πάνε στους Έλληνες και όλα τα προϊόντα που θα δοθούν σε αντάλλαγμα θα είναι 100% ελληνικά.

Δείτε εδώ τη σελίδα που έχει δημιουργήσει ο Βρετανός.Δείτε εδώ τη σελίδα που έχει δημιουργήσει ο Βρετανός.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!