23Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Ανατροπή! Ο πατέρας του Aylan ήταν ο διακινητής!

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Ανατροπή! Ο πατέρας του Aylan ήταν ο διακινητής!

Ανατροπή! Ο πατέρας του Aylan ήταν ο διακινητής!

Νέα τρόπη παίρνει η τραγωδία με τον τρίχρονο Aylan που "ξεβράστηκε" στα παράλια της Τουρκίας, καθώς μια νέα μαρτυρία γυναίκας που ήταν μαζί με το αδικοχαμένο παιδί, υποστηρίζει ότι ο πατέρας του μικρού Σύρου ήταν ο διακινητής και οδηγούσε το πλοιάριο!

"Εκείνος ήταν ο διακινητής. Εκείνος οδηγούσε το πλοιάριο", δήλωσε η Ζαινάμπ Αμπάς, η οποία έχασε δύο από τα παιδιά της στο τραγικό ναυάγιο, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Η Αμπάς με σπασμένη φωνή εξήγησε στο Channel Ten πως ο Κουρντί είχε επιταχύνει παρά την παράκλησή της να ελαττώσει ταχύτητα γιατί φοβόταν.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τη στιγμή που όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό ο Κουρντί την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει.

Οι καταγγελίες αναπαράγονται από έγκυρες διεθνείς ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Ο πατέρας του Αϊλάν αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του μιλώντας στη Wall Street Journal, «έχασα την οικογένειά μου, έχασα τη ζωή μου, έχασα τα πάντα, οπότε ας λένε ό, τι θέλουν», είπε.

Νωρίτερα ο Κουρντί ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο τιμόνι της βάρκας, αλλά μόνο αφού ο καπετάνιος φέρεται να πανικοβλήθηκε από τη φουρτούνα και πήδηξε στη θάλασσα.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!