16Φεβρουάριος2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Πρωτοσέλιδο Spiegel: Η Μέρκελ σε… ρόλο Μητέρας Τερέζας

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Πρωτοσέλιδο Spiegel: Η Μέρκελ σε… ρόλο Μητέρας Τερέζας

Πρωτοσέλιδο Spiegel: Η Μέρκελ σε… ρόλο Μητέρας Τερέζας

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel «περιποιείται» στο σημερινό του πρωτοσέλιδο τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και την αναπαριστά ως άλλη μητέρα Τερέζα, ασκώντας της κριτική ως προς τη στάση της απέναντι στην προσφυγική κρίση.

«Οι πολιτικές της διαιρούν την Ευρώπη» γράφει στη λεζάντα το περιοδικό, όπως αναφέρει το tvxs.gr, σχολιάζοντας τις διαφορές ακόμα και στο εσωτερικό της Γερμανίας μετά την πρόσφατη απόφαση του Βερολίνου αρχικά να αναστείλει τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους Σύρους πρόσφυγες και στη συνέχεια να προχωρήσει σε επαναφορά των συνοριακών ελέγχων στα σύνορα με την Αυστρία.

Παράλληλα, το γερμανικό περιοδικό, επισημαίνει ότι « οι Ευρωπαίοι εταίροι της Γερμανίδας Καγκελαρίου αλλά και οι κυβερνητικοί εταίροι πιστεύουν πως η κ. Μέρκελ έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα, δείχνοντας συμπόνοια στο συγκεκριμένο θέμα».

«Η πρόκληση είναι να παραμείνουμε ήρεμοι, να μην πανικοβληθούμε ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες. Μπορούμε να το κάνουμε;» αναρωτιούνται οι συντάκτες του άρθρου του Spiegel.

185304g-spiegel-mutter-angela

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!