21Ιούλιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία: Στους 86 οι νεκροί-ΑΙΜΑ και ΠΑΝΙΚΟΣ

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία: Στους 86 οι νεκροί-ΑΙΜΑ και ΠΑΝΙΚΟΣ

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία: Στους 86 οι νεκροί-ΑΙΜΑ και ΠΑΝΙΚΟΣ

Όλο και αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Στους 86 ανέρχονται οι νεκροί από τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην Άγκυρα, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, όπως αναφέρει το star.gr.

Ο τραγικός αυτός απολογισμός είναι ακόμη προσωρινός, διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

«Εξήντα δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και άλλοι 24 υπέκυψαν στο νοσοκομείο», είπε ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Σύμφωνα με τον Μουεζίνογλου, οι τραυματίες ανέρχονται στους 186.

Οι εκρήξεις προκάλεσαν πανικό στην περιοχή, με τον κόσμο να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να τρέχει να σωθεί.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο των εκρήξεων είναι σοκαριστικές, με ανθρώπους πεσμένους στο οδόστρωμα μέσα σε λίμνες αίματος.

Οι τουρκικές αρχές επέβαλαν απαγόρευση στη μετάδοση εικόνων που δείχνουν τις εκρήξεις οι οποίες σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην Άγκυρα, ανέφερε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ο ίδιος αξιωματούχος είπε ότι οι δύο εκρήξεις προφανώς ήταν αποτέλεσμα επίθεσης αυτοκτονίας. Άφησε να εννοηθεί ότι οι δράστες ήταν πεζοί και ζωσμένοι με τα εκρηκτικά, αφού, όπως σημείωσε, από τις εκρήξεις δεν καταστράφηκε κανένα όχημα.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!