25Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | ΕΡΧΕΤΑΙ ο τυφώνας «Πατρίτσια»: Η ισχυρότερη θύελλα που θα «χτυπήσει» ποτέ στον πλανήτη

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

ΕΡΧΕΤΑΙ ο τυφώνας «Πατρίτσια»: Η ισχυρότερη θύελλα που θα «χτυπήσει» ποτέ στον πλανήτη

ΕΡΧΕΤΑΙ ο τυφώνας «Πατρίτσια»: Η ισχυρότερη θύελλα που θα «χτυπήσει» ποτέ στον πλανήτη

Η ισχυρότερη θύελλα που θα πλήξει τον πλανήτη Γη, αναμένεται να προέλθει από τον τυφώνα «Πατρίτσια».

Ο καταστροφικός αυτός τυφώνας έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή, όπως αναφέρει το star.gr, ενώ οι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει κύματα ακόμη και 12 μέτρων ύψους κατά μήκος των ακτών του Μεξικού!

Το χειρότερο; Πρόκειται να προκληθούν και ξαφνικές πλημμύρες, απειλητικές για τις ανθρώπινες ζωές, από ενδεχόμενο τσουνάμι.

Αρκετά εκατομμύρια κάτοικοι έχουν ενημερωθεί πως πρέπει να προετοιμαστούν για το χειρότερο σενάριο, καθώς η «Πατρίτσια» αναμένεται να «χτυπήσει» γύρω στις 19:00 (τοπική ώρα Μεξικό) την Παρασκευή.

Το Αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνα σημειώνει πως ο τυφώνας «Πατρίτσια» θα είναι ο ισχυρότερος που θα πλήξει ποτέ τον Ατλαντικό και το βορειοανατολικό Ειρηνικό. Η δε μεξικανική κυβέρνηση κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η καταιγίδα θα είναι επιπέδου 5 (το υψηλότερο στην κλίμακα) και οι άνεμοι θα έχουν ταχύτητα 200 μίλια την ώρα.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!