19Ιούλιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Β.Κορέα: Σαν το «σκυλί που γαβγίζει» είναι ο Τραμπ

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Β.Κορέα: Σαν το «σκυλί που γαβγίζει» είναι ο Τραμπ

Η Βόρεια Κορέα, χαρακτήρισε «σκυλί που γαβγίζει» τον Τραμπ, σχετικά με τα όσα απειλητικά είπε ο μεγιστάνας για την χώρα, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Όσα ακούσαμε ήταν σαν τον ήχο που κάνει ένα σκυλί που γαβγίζει» σχολίασε συγκεκριμένα ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο αδιαφορώντας την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι «ίσως χρειαστεί να καταστρέψουμε ολοσχερώς τη Βόρεια Κορέα».

«Υπάρχει ένα ρητό που λέει "ακόμα και όταν ένα σκυλί γαβγίζει, η παρέλαση συνεχίζεται» ήταν η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο βορειοκορεάτης πολιτικός μιλώντας σε δημοσιογράφους μπροστά από ένα ξενοδοχείο κοντά στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Αν σκέφτεται ότι μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη με τους ήχους γαβγίσματος που κάνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι ονειρεύεται» πρόσθεσε ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την απειλή της Βόρειας Κορέας και για άλλα «καθεστώτα-παρίες» που προστατεύουν τρομοκράτες λέγοντας ότι αν χρειαστεί, η χώρα του δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να «καταστρέψει ολοσχερώς» τη Βόρεια Κορέα.skai.gr

 

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!