23Οκτώβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Γερμανία: Γλίτωσαν τελευταία στιγμή από μακελειό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Πότσνταμ

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Γερμανία: Γλίτωσαν τελευταία στιγμή από μακελειό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Πότσνταμ

Ένα ύποπτο αντικείμενο οδήγησε στην εκκένωση της εορταστικής αγοράς στην Bradenburger Straße - Όπως ανακοινώθηκε έπειτα από έρευνα των πυροτεχνουργών, περιείχε εκρηκτικά  Εκκενώθηκε η χριστουγεννιάτικη αγορά του Πότσνταμ.   Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η αστυνομία προχώρησε σε άμεση εκκένωση της αγοράς στην Bradenburger Straße, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο, που πιστεύεται ότι περιείχε εκρηκτικά.      Από τα τοπικά μέσα αναφέρεται ότι είναι ένα πακέτο 40x50 εκατοστά και παραδόθηκε σε φαρμακείο που βρίσκεται επί του συγκεκριμένου δρόμου.   Ο υπάλληλος του φαρμακείου το άνοιξε και, όπως είπε στην αστυνομία, εντόπισε καλώδια και κάποιο μηχανισμό κι έτσι ειδοποίησε τις αρχές.  Το σημείο αποκλείστηκε και οι Αρχές έκαναν έρευνα, ενώ κλήθηκε και ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών.    Δεν έχει αναφερθεί ακόμα, αν προηγουμένως υπήρξε κάποιου είδους γραπτή,τηλεφωνική ή άλλη απειλή.  Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το ύποπτο αντικείμενο που οδήγησε στην εκκένωση της χριστουγεννιάτικης αγοράς του Πότσνταμ επιβεβαιώθηκε ότι περιείχε εκρηκτικά.

Ένα ύποπτο αντικείμενο οδήγησε στην εκκένωση της εορταστικής αγοράς στην Bradenburger Straße - Όπως ανακοινώθηκε έπειτα από έρευνα των πυροτεχνουργών, περιείχε εκρηκτικά

Εκκενώθηκε η χριστουγεννιάτικη αγορά του Πότσνταμ.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η αστυνομία προχώρησε σε άμεση εκκένωση της αγοράς στην Bradenburger Straße, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο, που πιστεύεται ότι περιείχε εκρηκτικά.

Από τα τοπικά μέσα αναφέρεται ότι είναι ένα πακέτο 40x50 εκατοστά και παραδόθηκε σε φαρμακείο που βρίσκεται επί του συγκεκριμένου δρόμου, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Ο υπάλληλος του φαρμακείου το άνοιξε και, όπως είπε στην αστυνομία, εντόπισε καλώδια και κάποιο μηχανισμό κι έτσι ειδοποίησε τις αρχές.

Το σημείο αποκλείστηκε και οι Αρχές έκαναν έρευνα, ενώ κλήθηκε και ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών.

Δεν έχει αναφερθεί ακόμα, αν προηγουμένως υπήρξε κάποιου είδους γραπτή,τηλεφωνική ή άλλη απειλή.

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το ύποπτο αντικείμενο που οδήγησε στην εκκένωση της χριστουγεννιάτικης αγοράς του Πότσνταμ επιβεβαιώθηκε ότι περιείχε εκρηκτικά.

pots1

pots2

potsdam

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!