14Νοέμβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο στο New Mexico των ΗΠΑ

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο στο New Mexico των ΗΠΑ

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο στο New Mexico των ΗΠΑ

Δύο παιδιά νεκρά - Εξολοθρεύτηκε ο δράστης - Τουλάχιστον άλλοι 12 τραυματίες αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ - Εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις - Έκλεισαν και τα γειτονικά σχολεία για λόγους ασφαλείας

Στην εκκένωση San Juan Aztec High School στο New Mexico των Ηνωμένων Πολιτειών προχώρησε η αμερικανική αστυνομία, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς, όπως αναφέρει το protothema.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο παιδιά χτυπήθηκαν από σφαίρες, ενώ ο δράστης πυροβολήθηκε συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο δύο παιδιών, καθώς και του δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος από σφαίρες, όπου και κατέληξε. Αναφορές στα αμερικανικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για άλλους 12 τραυματίες, ορισμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Το γραφείο του Σερίφη επιβεβαίωσε τις αναφορές και ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα, τα οποία επικαλούνται πηγές από την αστυνομία, οι αναφορές έκαναν λόγο για «αρκετά άτομα που έχουν τραυματιστεί».
Νωρίτερα, οι πληροφορίες που μετέδιδαν τα τοπικά Μέσα για τον απολογισμό των θυμάτων ήταν για δύο παιδιά νεκρά και τουλάχιστον άλλους 15 τραυματίες.

Η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθούν και τα γειτονικά σχολεία, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με μία πληροφορία που μετέδωσαν τοπικά Μέσα, οι δράστες ήταν δύο και κρατούσαν αυτόματα όπλα.

Οι γονείς των παιδιών, με έκδηλη την αγωνία στα πρόσωπά τους, βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!