18Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη [βίντεο]

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη [βίντεο]

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη [βίντεο]

Ενα νέο συγκλονιστικό βίντεο από την διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη έδωσε στη δημοσιότητα οι βατραχάνθρωποι που συνέδραμαν στον ηρωικό απεγκλωβισμό τους.

Στο διάρκειας 7 λεπτών βίντεο, φαίνονται οι προετοιμασίες των δυτών, μέρος της διαδρομής τους στο δαιδαλώδες σπήλαιο και οι στιγμές που βγάζουν ένα ένα τα παιδιά, τυλιγμένα σε ισοθερμικές κουβέρτες.

Δείτε καρέ καρέ το συγκλονιστικό βίντεο από το Navy Seal της Ταϊλάνδης

Την ίδια ώρα, οι πρώτες εικόνες από τη νοσηλεία στο νοσοκομείο των παιδιών που διασώθηκαν από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης ήρθαν στη δημοσιότητα.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης δημοσιοποίησαν τα σχετικά βίντεο από τον θάλαμο όπου νοσηλεύονται οι 12 μικροί «Αγριόχοιροι» και ο προπονητής τους. Ενα από τα παιδιά μάλιστα, σχηματίζει με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης.

Σύμφωνα με τον γενικό επιθεωρητή του υπουργείου Δημόσιας Υγείας, η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών «είναι πολύ καλή», για να προσθέσει ότι τώρα «δεν έχουν στρες». Τόσο τα 12 αγόρια όσο και ο προπονητής τους έχασαν κατά μέσο όρο δύο κιλά τις 17 ημέρες της περιπέτειάς τους, σύμφωνα με τον ίδιο. Όπως τόνισε ο Θονγκτσάι, ένα απο τα αγόρια που διασώθηκαν χθες παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ όλα τα παιδιά εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας και του τετάνου.

Ο ανταποκριτής του Guardian, Michael Safi, ανήρτησε στο Twitter ένα ακόμη βίντεο

iefimerida.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!