18Ιούλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Πανικός στην Καλιφόρνια από πυροβολισμούς σε μπαρ - Πάνω από 10 τραυματίες - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Πανικός στην Καλιφόρνια από πυροβολισμούς σε μπαρ - Πάνω από 10 τραυματίες - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι,

συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, τραυματίστηκαν από πυρά, σύμφωνα με πληροφορίες, στο «Borderline Bar and Grill» του Thousand Oaks στην Καλιφόρνια.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι άνθρωποι έτρεξαν να κρυφτούν στις τουαλέτες και άλλους χώρους του "Bordeline Bar & Grill", προκειμένου να γλιτώσουν από τη μανία του δράστη.

Γίνεται λόγος για τουλάχιστον τριάντα πυροβολισμούς και υπάρχουν φόβοι πως υπάρχουν θύματα διασκορπισμένα σε πολλά σημεία, καθώς ο κόσμος έτρεχε να σωθεί.

Κάποιοι απ’ τους τραυματίες έτρεξαν σ’ ένα γειτονικό πρατήριο βενζίνης για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας αστυνομικός, ενώ οι τραυματίες μπορεί να φτάνουν και τα 20 άτομα.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο ύποπτος είναι λευκός άνδρας, που εμφανίστηκε στο μπαρ ντυμένος στα μαύρα και άνοιξε πυρ κατά πάντων, ενώ βάσει κάποιων μαρτυριών, ο ένοπλος είχε γένεια και έμοιαζε να κατάγεται απο την Μέση Ανατολή.

Μάρτυρας που βρισκόταν στην μπροστινή πόρτα του καταστήματος, όταν ο δράστης άνοιξε πυρ, είπε ότι ο άνδρας πυροβόλησε τον πορτιέρη και αφού έριξε καπνογόνα μέσα στο μπαρ, συνέχισε να πυροβολεί!

Το μπαρ αυτό φιλοξενούσε μουσική βραδιά ενός κολεγίου με μουσική κάντρι, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

Η αστυνομία σημείωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο, ενώ ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ο ύποπτος που άνοιξε πυρ έχει συλληφθεί ή παραμένει ελεύθερος.

606083 961466d86d-a3dfc034df645f8c

screenshot-437533 252863 133404 type13262

real.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!