25Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Ανήκουστο: Εκοψε με πριόνι το χέρι της για να λάβει ιατρική αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Ανήκουστο: Εκοψε με πριόνι το χέρι της για να λάβει ιατρική αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ

Μια γυναίκα στη Σλοβενία έκοψε το ίδιο της το χέρι με πριόνι προκειμένου να διεκδικήσει περίπου 400.000 ευρώ ως αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Η αστυνομία λέει πως η 21χρονη συνωμότησε με συγγενείς για να κάνει την απάτη εναντίον της ασφαλιστικης εταιρείας, αποφασίζοντας να κόψει το χέρι της πάνω από τον καρπό με ένα πριόνι.

Την γυναίκα μετέφεραν στο νοσοκομείο μέλη της οικογένειας, που δήλωσαν στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε την ώρα που έκοβε με το πριόνι κλαδιά στο σπίτι της στην Λιουμπλιάνα, σύμφωνα με το BBC.

Οι ερευνητές λένε πως το σχέδιο ήταν οργανωμένο ώστε να μην πάρουν οι συγγενείς μαζί τους στο νοσοκομείο το κομμένο χέρι της, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν πως η αναπηρία της θα ήταν μόνιμη. Ωστόσο, οι γιατροί μπόρεσαν να το ανακτήσουν έγκαιρα και να το επανατοποθετήσουν.

Η 21χρονη και ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς της κρατούνται και είναι αντιμέτωποι με 8 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστούν.

iefimerida.gr

Φωτογραφία: Shutterstock

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!