23Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Η Σουηδία νικήτρια της Eurovision - 19η η Ελλάδα!

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Η Σουηδία νικήτρια της Eurovision - 19η η Ελλάδα!

Η Σουηδία νικήτρια της Eurovision - 19η η Ελλάδα!

Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά

Με τα προγνωστικά να επιβεβαιώνονται ολοκληρώθηκε η 60η Eurovision: νικήτρια αναδείχθηκε η Σουηδία, μετά από «μάχη» με τη Ρωσία, ενώ η Ελλάδα γνώρισε πανωλεθρία καθώς ψηφίστηκε μόνο από τρεις από τις 40 χώρες και τερμάτισε 19η.

Ο Μονς Σελμερλόβ και το «Heroes» ανέβηκαν στη μουσική κορυφή της Ευρώπης με 365 βαθμούς, κάνοντας τη Σουηδία τη δεύτερη χώρα με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του διαγωνισμού (αυτή ήταν η 6η - τις περισσότερες έχει η Ιρλανδία), ενώ ο διαγωνισμός επιστέφει στη χώρα μετά από τέσσερα χρόνια (είχε διοργανωθεί στο Μάλμε, το 2012, μετά τη νίκη της Λορίν με το «Euphoria»).

«Είμαι τόσο ευτυχισμένος! Σας ευχαριστώ όλους που μας ψηφίσατε. Δεν έχει σημασία ποιόν αγαπάμε, ούτε τι είμαστε… Είμαστε όλοι ήρωες!», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Μονς, παραλαμβάνοντας το κρυστάλλινο μικρόφωνο.

240515020703 3204

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ρωσία και στην τρίτη η Ιταλία, με 303 και 292 βαθμούς αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα προγνωστικά, τα οποία έγραψε λίγες ώρες πριν από τον τελικό το star.gr.

Η Ελλάδα τερμάτισε 19η σε σύνολο 27 διαγωνιζομένων (πέρυσι ήμασταν 20οι), παίρνοντας 10 βαθμούς από την Αλβανία, 8 από την Κύπρο και 5 από την Αρμενία, ενώ στο πάτο βρέθηκαν η Γερμανία και η διοργανώτρια Αυστρία, με μηδέν βαθμούς!

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!