17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Φεστιβάλ Δ.Πηνειού: Την Πέμπτη 30 Ιουλίου η Θεατρική παράσταση «Δεν ακούω, δε μιλάω, δε βλέπω»

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Φεστιβάλ Δ.Πηνειού: Την Πέμπτη 30 Ιουλίου η Θεατρική παράσταση «Δεν ακούω, δε μιλάω, δε βλέπω»

Φεστιβάλ Δ.Πηνειού: Την Πέμπτη 30 Ιουλίου η Θεατρική παράσταση «Δεν ακούω, δε μιλάω, δε βλέπω»

Την Πέμπτη, 30 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. στα πλαίσια του Φεστιβάλ Δ.Πηνειού θα ανέβει η θεατρική παράσταση «Δεν ακούω, δε μιλάω, δε βλέπω» στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων.

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.

Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Σ' αυτή την μικρή Βαβέλ, σ' αυτήν την.... εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο... όσο... Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!

Το Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω, εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Πρωταγωνιστούν: Σπ. Πούλης, Κ. Αποστολάκης, Σπ. Σπαντίδας, Σ. Μανωλάκου Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Αλέξης Φούκος
Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!