16Φεβρουάριος2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 3ο Port Festival

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 3ο Port Festival

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 3ο Port Festival

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για τη διεξαγωγή του 3ου PortFestival που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και την 3η Αυγούστου, στο άλσος του Κατακόλου.

Η ομάδα εθελοντών που διοργανώνει το μουσικό φεστιβάλ έχει ξεκινήσει πυρετωδώς τις προετοιμασίες στο χώρο. Αυτές τις μέρες «στήνεται» η κεντρική μουσική σκηνή, καθώς και τα περίπτερα που θα φιλοξενήσουν ομάδες και συλλόγους για την μεγάλη μουσική γιορτή του λιμανιού.

Το 3ο Port Festival, παρά τις αντίξοες συνθήκες, διατηρεί τη φρεσκάδα και το δυναμικό του χαρακτήρα. Δίνει χώρο σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους και να εκφραστούν, και συνάμα συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Εθελοντών αναφέρει χαρακτηριστικά: «σε πείσμα των καιρών συνεχίζουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και διάθεση να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και επιμένουμε να θέλουμε να προσφέρουμε. Με μεγάλη μας χαρά σας γνωστοποιούμε ότι φέτος στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν εθελοντές (μαθητές και καθηγητές) από το 2ο και το 3ο Λύκειο Πύργου, διευρύνοντας έτσι το δίκτυο των αποδεκτών των αγαθών. Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας, τώρα περισσότερο από ποτέ. Γιατί οι καιροί το επιβάλλουν. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους σε ένα πλούσιο μουσικό ταξίδι και στις παράλληλες εκδηλώσεις του».

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει καλλιτεχνικές κι άλλες δραστηριότητες που θα ξεκινούν κάθε μέρα στις 7:30 το απόγευμα, θα συνεχίζεται στις 9μ.μ. με συναυλίες τοπικών κι όχι μόνο συγκροτημάτων και θα ολοκληρώνεται αργά το βράδυ με τους 1000Mods (Σάββατο 1/08), την Ορχήστρα Τα Χρώματα Της Ήλιδας (Κυριακή 2/08) και τους Βασίλη Καζούλη – Νίκο Ζιώγαλα & OntheRoad (Δευτέρα 3/08).

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!