19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Αντώνης Ρέμος-Μελίνα Ασλανίδου μαζί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου στις 10 Αυγούστου

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Αντώνης Ρέμος-Μελίνα Ασλανίδου μαζί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου στις 10 Αυγούστου

Αντώνης Ρέμος-Μελίνα Ασλανίδου μαζί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου στις 10 Αυγούστου

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική συναυλία!!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου δίνουν μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015.

Η Cyta Ελλάδος είναι ο Μεγάλος χορηγός της συναυλίας.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές δίνουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους φίλους, και υπόσχονται μια μοναδική βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παλιά και σύγχρονα από δύο καλλιτέχνες που αγαπάμε να ακούμε.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές.

Η Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ζεστή ερμηνεία της παρουσιάζει τραγούδια της νέας της δουλειάς, γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις και με την δυναμική της σκηνική παρουσία δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα!!

Αντώνης Ρέμος – Μελίνα Ασλανίδου!
Μαζί στην σκηνή!!
Απολαύστε τους!


Μεγάλος Χορηγός η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta

Χορηγός: Αναψυκτικά και Χυμοί Λούξ

Προπώληση εισιτηρίων:

Πύργος
- Βιβλιοπωλείο Κορκολής
- Μουσικός Οίκος Παυλίδης

Αμαλιάδα
- Βιβλιοπωλείο Κύκλος

Ηλεκτρονικά
- www.ticketservices.gr
- τηλ. 2107234567

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!