24Μάρτιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Μάγεψε με το βιολί της η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Μάγεψε με το βιολί της η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Μάγεψε με το βιολί της η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η μαγευτική μουσική της η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρέσυρε το κατάμεστο Θέατρο της Ήλιδας σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Οι θεατές ταξίδεψαν στις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις που η συνθέτρια με την μουσική της έντυσε όλα αυτά τα χρόνια. Με ρυθμό, ενέργεια και με τους καταπληκτικούς μουσικούς της σε μια non stop συναυλία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Με το βιολί και τη φωνή της ερμήνευσε τα πιο γνωστά της μουσικά θέματα και τραγούδια. Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας συνεχίζει με επιτυχία το ταξίδι του στον πολιτισμό με ένα κοινό που το ακολουθεί και το καταξιώνει μέρα με την ημέρα και το τοποθετεί σίγουρα μέσα στην καρδία του...

Το Φεστιβάλ της Καρδιάς μας δίνει το επόμενο ραντεβού του 16 Αυγούστου στο Τάτάνειο - Αμαλιάδα με τους πολύ αγαπημένους ερμηνευτές Δημήτρη Μπάση και Ραλλία Χριστίδου και στις 17 Αυγούστου με την παιδική θεατρική παράσταση ο Κακός ο Λύκος και τα 3 Γουρουνάκια στο Θέατρο της Θάλασσας στο Κάμπινγκ της Κουρούτας!

Η παράσταση με τον Κώστα Βουτσά "Ένας στρογγυλοκέφαλος στην χώρα των μυτεροκέφαλων" που ήταν να παρουσιασθεί στις 13 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθεί, εφόσον η περιοδεία του θιάσου σταμάτησε.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!