18Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Πύργος: Αύριο Τρίτη η παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Σπίνου "Αλλότριες Προσευχές" στο Επαρχείο

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Πύργος: Αύριο Τρίτη η παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Σπίνου "Αλλότριες Προσευχές" στο Επαρχείο

Πύργος: Αύριο Τρίτη η παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Σπίνου "Αλλότριες Προσευχές" στο Επαρχείο

Οι Πρότυπες Εκδόσεις «Πηγή» παρουσιάζουν την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Επαρχείο το βιβλίο «Αλλότριες Προσευχές» του Πέτρου Σπίνου

Ομιλητές:
Αντωνία Χριστούλα - Δικηγόρος Θεσσαλονίκης
Ανδρέας Καπογιάννης - Δημοσιογράφος, Εκδότης εφημ. «Η ΑΥΓΗ»
Μανιάτης Μιχάλης - Εκδότης εφημ. «ΠΡΩΤΗ»
Συντονίζει η δημοσιογράφος της εφημ. «ΠΑΤΡΙΣ» Νάνσυ Σπυροπούλου

Αλλότριες Προσευχές
Η έκδοση της ποιητικής συλλογής με τίτλο «Αλλότριες Προσευχές» αποτυπώνει και παρουσιάζει σκέψεις και ανησυχίες νεανικών χρόνων. Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ποιήματα αυτά βρίσκονταν ξεχασμένα μέσα σε παλιά τετράδια, σε χειρόγραφες μουτζουρωμένες κόλλες και σε τελευταίες σελίδες σχολικών και πανεπιστημιακών βιβλίων. Η πρόσφατη αναζήτηση τους γέννησε αμέσως την επιθυμία έντυπης καταγραφής και συγχρόνως εξωτερίκευσης μιας διαφορετικής εικόνας πέραν της επαγγελματικής. Η δημιουργία και η τέχνη άλλωστε ξεπερνούν τις επαγγελματικές μας ανάγκες και έρχονται να καλύψουν βαθύτερες και ουσιαστικότερες εσωτερικές αναζητήσεις. Οφείλουν λοιπόν να στηρίζονται στον ερασιτεχνισμό. Τότε και μόνο τότε παραμένουν αυθεντικές.

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Πέτρος Σπίνος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 και έζησε τα παιδικά του χρόνια στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε Οδοντιατρική και ειδικεύθηκε στη Χειρουργική Στόματος – Εμφυτευματολογία και Ακτινολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει πραγματοποιήσει πληθώρα ανακοινώσεων σε οδοντιατρικά συνέδρια, καθώς και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.
Στο παρελθόν έχει βραβευθεί από την Ελληνική Επιτροπή Ευρωπαϊκής Ημέρας στα πλαίσια του 36ου Ευρωπαϊκού διαγωνισμού για τις σκιτσογραφικές του εργασίες. Επί σειρά ετών εργάσθηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός (ΑBC FM) και ως σκιτσογράφος στην καθημερινή εφημερίδα «Πατρίς» ενώ το 1998 συμμετείχε ως υποψηφιότητα ελληνικής εκπροσώπησης στην 9η Biennale Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου στον τομέα της Λογοτεχνίας.
Από το 2006 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου «Ανδρέας Παπανδρέου» ενώ σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Χειρουργικής Στόματος και Εμφυτευμάτων στον Πύργο Ηλείας όπου και ζει.

vivlio allotries

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!