20Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Φεστιβάλ Δ.Πηνειού: Απόψε η Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Φεστιβάλ Δ.Πηνειού: Απόψε η Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων

Φεστιβάλ Δ.Πηνειού: Απόψε η Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων

Ο θαυμαστός μάγος του Οζ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες.

Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο, και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του Οζ με στόχο να φτάσουν στην Αστραφτερή Σμαραγδούπολη η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκιδες.

Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον μάγο του Οζ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια ένα από αυτά και της κακιάς νεράιδας, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της καλής νεράιδας Γκλίντα.

Συντελεστές

Θεατρική διασκευή- σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Χορογραφίες: Φώτης Μεταξόπουλος
Κοστούμια: Σήλια Δεμίρη
Σκηνικά: Αντώνης Βαλής
Παίζουν: Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη, Νίκος Βαλής

Σήμερα στις 9:00 μ.μ.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!