23Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Κυλλήνη: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις βασιλικές διακοπές! Χρησιμοποιήθηκαν 13 αεροπλάνα!

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Κυλλήνη: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις βασιλικές διακοπές! Χρησιμοποιήθηκαν 13 αεροπλάνα!

Κυλλήνη: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις βασιλικές διακοπές! Χρησιμοποιήθηκαν 13 αεροπλάνα!

Δείτε τι μετέφερε το βασιλικό ζεύγος του Μαρόκου

Εχουν περάσει δύο μήνες από τότε που ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Μαρόκου έκαναν διακοπές στην Κυλλήνη, όμως ακόμη και σήμερα έρχονται στο φως λεπτομέρειες για το ταξίδι τους στην Ελλάδα, την οποία λατρεύουν.

Ο Μοχάμεντ και η Λάλα Σάλμα, σύμφωνα με το dete.gr, είχαν για την ασφάλειά τους 70 άτομα άνδρες και γυναίκες της βασιλικής φρουράς. Επίσης 50 Ελληνες αστυνομικούς από την Αχαϊα και την Ηλεια. Τον βασιλιά ακολουθούσαν οι πιστοί του υπηρέτες, οι μπάτλερ, οι γυμναστές, οι μάγειροι και λοιπό υπηρετικό προσωπικό. Συνολικά ήλθαν από το ΜΑρόκο 200 άτομα.

Για να γίνουν πιο άνετες οι διακοπές τους μετέφεραν μέρος της οικοσκευής του παλατιού στην Ελλάδα. Χρησιμοποιήθηκαν 13 αεροπλάνα και δεκάδες φορτηγά για να μεταφέρουν από το αεροδρόμιο του Αράξου μέχρι την Κυλλήνη φορτία με έπιπλα, χαλιά, ερ κοντίσιον, μέχρι και τρόφιμα, ποτά και πολλά άλλα αντικείμενα.

Από το παλάτι μεταφέρθηκαν ακομη και οι τρεις θρόνοι. Χαλιά κάλυπταν την διαδρομή από την σουίτα του ξενοδοχείου μέχρι την παραλία όπου το βασιλικό ζεύγος απολάμβανε καθημερινά το πρωινό του σε πριβέ χώρο. Συνολικά οι διακοπές του ζεύγους κίνησαν τζίρο στην περιοχή 5 εκατομμυρίων ευρώ.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!