23Οκτώβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Πύργος: Η "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ-Ζάβος Κωνσταντίνος" σας εύχεται Καλές Γιορτές!

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Πύργος: Η "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ-Ζάβος Κωνσταντίνος" σας εύχεται Καλές Γιορτές!

Πύργος: Η "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ-Ζάβος Κωνσταντίνος" σας εύχεται Καλές Γιορτές!

23 χρόνια κοντά σας

Η επιχείρηση "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ-Ζάβος Κωνσταντίνος" από το 1994 βρίσκεται κοντά σας και αυτά τα Χριστούγεννα και σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές, με μια μεγάλη ποικιλία σε αντλίες θερμότητας και λέβητες ξηρών καυσίμων στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Στο κεντρικό κατάστημα "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ" που βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, Αλφειού 2, κύριο όγκο έχουν τα συστήματα θέρμανσης-ύδρευσης-κλιματισμού-ηλιακών-πισίνα και τροφοδοσία πέλλετ-διανομή.

Το 1997 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στην Αρχαία Ολυμπία "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ 2" το οποίο έχει αντίστοιχα τις ιδιότητες του πρώτου με επιπλέον δραστηριότητα το χρώμα και τα εργαλεία.

Το 2007 επενδύσαμε σε κάτι πρωτοποριακό για την περιοχή μας με την δημιουργία καταστήματος για έκθεσή με τίτλο "Εξ eco νομώ" που αφορά καινοτόμα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας με αφορμή τα προγράμματα "εξοικονομώ κατ'οίκον", στο οποίο προσφέρουμε υπηρεσίες γενικότερες πλέον των εμπορικών.

Κεντρικό κατάστημα "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ" ΑΛΦΕΙΟΥ 2 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, τηλ.2621 0 32052

Υποκ/μα............... "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ 2" ΠΡ. ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, τηλ. 2624 0 23366

Έκθεση..................."Εξ eco νομώ", τηλ. ΕΡΜΟΥ 99

Website: www.zavos.gr

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ζάβος

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!