23Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Abelon festival: Αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη από τα «Χρώματα της Ήλιδας» - «Ό,τι κι αν πω δε σε ξεχνώ»

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Abelon festival: Αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη από τα «Χρώματα της Ήλιδας» - «Ό,τι κι αν πω δε σε ξεχνώ»

Abelon festival: Αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη από τα «Χρώματα της Ήλιδας» - «Ό,τι κι αν πω δε σε ξεχνώ»

‘Υστερα από την επιτυχημένη συναυλία «MeltingVoxRadio» με τους TheGranites, GATrio και Ελεύθερη Πτώση στο θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Abelon festivalαυτή την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 21:30, με το αφιέρωμα της Ορχήστρας Τα Χρώματα της Ήλιδας στον μεγαλύτερο Έλληνα δημιουργό του λαϊκού τραγουδιού, τον Βασίλη Τσιτσάνη. Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα Χρώματα της Ήλιδας για 22η χρονιά, συνεχίζουν την καλλιτεχνική πορεία τους και φέτος το καλοκαίρι με μια σειρά συναυλιών στο νομό. Με την αφιλοκερδή τους δράση, μόνος στόχος είναι η διάδοση της μουσικής μας κληρονομιάς.

Η πετυχημένη περσινή παράσταση η οποία φέρει τον τίτλο «Ό,τι κι αν πω δε σε ξεχνώ», ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Βασίλη Τσιτσάνη, ένας «Διάλογος με το Δάσκαλό μας» όπως λένε και οι ίδιοι, θα παρουσιαστεί στο θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 21:30, στο πλαίσιο του Abelon Festival. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την δημιουργική πορεία του καλλιτέχνη, ξεκινώντας πριν τον πόλεμο και φθάνοντας στα τέλη της δεκαετίας του '70.

Την Ορχήστρα Τα Χρώματα της Ήλιδας απαρτίζουν οι:

Γιώργος Γκιντζίρης: πιάνο, ενορχήστρωση, επιμέλεια προγράμματος & καλλιτεχνική διεύθυνση

Παύλος Αυγερινόπουλος, Θανάσης Πουλακίδας & Στάθης Δεββές στα μπουζούκια

Νίκος Στεφανίδης & Τασία Κωστοβασίλη στις κιθάρες

Δημήτρης Μαλεβίτης: μπάσο

Διονύσης Καραμάνης: βιολί

Δημήτρης Πανδής & Παναγιώτης Καψάσκης: κρουστά

Τραγουδούν: Χαρά Σκουλαρίκου & Γιώργος Αδαμόπουλος

xromata ilidas2

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!