26Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Μετράμε αντίστροφα…

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Μετράμε αντίστροφα…

21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Μετράμε αντίστροφα…

Για την υποβολή αιτήσεων για κριτικές επιτροπές και εργαστήρια

Εκπνέει σε 11 ημέρες, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των μαθητών των σχολείων της Ηλείας, για την συμμετοχή τους στις Κριτικές Επιτροπές και τα κινηματογραφικά εργαστήρια του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 18ης Camera Zizanio, που πραγματοποιούνται από την 1η ως τις 8 Δεκεμβρίου στον Πύργο και την Αμαλιάδα.

Η δημόσια κλήρωση θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Φεστιβάλ, στο Μικρό Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε Ηλείας, από εκπαιδευτικούς, παρουσία μαθητών και εθελοντών του Φεστιβάλ, μέσα από την ηλεκτρονική φόρμουλα που έχει δημιουργήσει και ευγενικά παραχωρήσει στο Φεστιβάλ, ο Αριστείδης Γιαννόπουλος, σύμβουλος Πληροφορικής.

Η κλήρωση θα γίνει ανάμεσα στις αιτήσεις που θα υποβάλλουν οι μαθητές για την συμμετοχή τους στις δράσεις της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στην Κριτική Επιτροπή 18ης Camera Zizanio (Ευρωπαϊκό τμήμα), Κριτική Επιτροπή 18ης Camera Zizanio (Ελληνικό τμήμα), Κινηματογραφικά Εργαστήρια, εργαστήριο φωτογραφίας, συντακτική επιτροπή Zizanio News, Κριτική Επιτροπή μυθοπλασίας και animation, Κριτική Επιτροπή KidsantDocs.

Το αποτέλεσμά της θα γνωστοποιηθεί στον τοπικό τύπο, ενώ το σχετικό πρακτικό θα σταλεί στις διευθύνσεις Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Όσα από τα παιδιά που θα κληρωθούν, δεν προσέλθουν ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν τελικά να συμμετέχουν, οι θέσεις τους θα καλυφθούν από τους αναπληρωματικούς που επίσης θα κληρωθούν.

KTX 17x24 2018 1

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!