24Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Πύργος: Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η συναυλία της Άννης Ονουφρίου και της Σοφίας Καμαγιάννη στο Θέατρο Απόλλων

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Πύργος: Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η συναυλία της Άννης Ονουφρίου και της Σοφίας Καμαγιάννη στο Θέατρο Απόλλων

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου παρουσιάζει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, συναυλία της Άννης Ονουφρίου και της Σοφίας Καμαγιάννη.

H Aννη Ονουφρίου στο τραγούδι και η συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη στο πιάνο, συνεργάζονται πάνω από μια δεκαετία με πάμπολλες επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστηρίζοντας με ευαισθησία και επιμονή καλλιτεχνικές αξίες μακριά από την κυρίαρχη ισοπεδωτική αισθητική. Με τον ιδιαίτερο κοινό τρόπο τους και με την καθεμία να δίνει το προσωπικό της στίγμα, μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι. Μία ακουστική προσέγγιση τραγουδιών απογυμνωμένων από δυνατά ντεσιμπέλ, αλλά σίγουρα με την επίδραση της αισιόδοξης, χαρούμενης ατμόσφαιρας των γιορτινών ημερών.

Οι προσκλήσεις για την συναυλία θα διατίθενται δωρεάν από το Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, την Πέμπτη 20/12, ώρες: 10.00-13.00 και Παρασκευή 21/12, ώρες 10.00-13.00. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων του θεάτρου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στη διάθεση των προσκλήσεων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο δημοτικό θέατρο (ώρα 20.30). Σε περίπτωση μη έγκαιρης εμφάνισης, οι προσκλήσεις θα επαναδιατεθούν.

ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!