16Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Οικονομία | Την Παρασκευή τελικά τα οικογενειακά επιδόματα

Ειδήσεις - Εκτακτη επικαιρότητα για Οικονομία Φορολογία Χρηματιστήριο και Κρίση στην Ελλάδα

Την Παρασκευή τελικά τα οικογενειακά επιδόματα

Την Παρασκευή τελικά τα οικογενειακά επιδόματα

Πετρόπουλος: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε θόρυβο

Στις 30 του μήνα θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα όπως δεσμεύτηκε μιλώντας στην βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ενώ έως τις 5 Νοεμβρίου θα έχει καταβληθεί η κάρτα σίτισης σε 645.000 δικαιούχους.

Μετά από το αλαλούμ που προκλήθηκε με την καθυστέρηση στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, ο υφυπουργός Εργασίας, Τ. Πετρόπουλος είπε σήμερα από το βήμα της Βουλής, ότι αυτά θα καταβληθούν αύριο 30 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει το newsbeast.gr.

«Στις 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα ποσά για τα επιδόματα. Έχει κλείσει αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε θόρυβο. Το κάνουμε σε ασφυκτικά πλαίσια προϋπολογισμού που εσείς διαμορφώσατε με πολιτική σας», είπε ο κ. Πετρόπουλος, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση κα πρόσθεσε: «Θα δείτε ότι η πολιτική μας εξελίσσεται με ευαισθησία από την κυβέρνηση και η εισφοροδιαφυγή θα καταπολεμηθεί και θα αποδώσει για την ενίσχυση της κοινωνικής ασφάλισης στο μέλλον».

Την ίδια ώρα κατατέθηκε στην Εθνική Τράπεζα το ποσό των 16 εκατ. ευρώ για την κάρτα σίτισης και είναι διαθέσιμο στους δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα σίτισης φορτίζεται κάθε 24 του μήνα.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!