17Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Περιβάλλον | Πύργος: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τη Γιορτή της Ανακύκλωσης στο λόφο του Επαρχείου

Ειδήσεις και άρθρα για το περιβάλλον τoν καιρό την οικολογία την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ανανέωσιμες πηγές

Πύργος: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τη Γιορτή της Ανακύκλωσης στο λόφο του Επαρχείου

Πύργος: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τη Γιορτή της Ανακύκλωσης στο λόφο του Επαρχείου

Δείτε αναλυτικά

15-21 Ιουνίου 2015 (Πρόγραμμα)

Το πρόγραμμα για την 1η ημέρα λειτουργίας (Δευτέρα 15 Ιουνίου) είναι το εξής:

8 μ.μ. Εγκαίνια

9 μ.μ. Ομιλία-Προβολή: «Κομποστοποιήση» (Κωνσταντίνα Τσαούτου)

10 μ.μ. Dj set (Alexandros K)

Από την Τρίτη 16 Ιουνίου (11 πμ. - 1 μ.μ.) θα ξεκινήσει την λειτουργία του το Εργαστήρι κατασκευών από Ανακυκλώσιμα υλικά που θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Στο εργαστήρι θα μπορούν να συμμετάσχουν μικρά παιδιά και μαθητές δημοτικού. Την ηχητική κάλυψη της βραδιάς θα έχει ο dj Nas. Η 2η ημέρα της Γιορτής Ανακύκλωσης θα κλείσει με την συναυλία του σχολικού ροκ συγκροτήματος «Scandal».

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου (12 μ.μ.) η υπεύθυνη της Ομάδας Παραδοσιακών Σπόρων Πύργου Ηλείας Όλγα Βενιζέλου-Ρουβά θα κάνει ομιλία για τους μικρούς φίλους της ανακύκλωσης (η ίδια θα επαναλάβει την ομιλία της μπροστά σε μεγαλύτερο ηλικιακά ακροατήριο το Βράδυ της Πέμπτης). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την Ανακύκλωση Φαρμάκων. Η 3η ημέρα θα κλείσει με dj set από τους ιδιαίτερα αγαπητούς στην νεολαία «12 Tones».

Η 4η ημέρα (Πέμπτη) θα κλείσει με την συναυλία της Ορχήστρας των Χάλκινων Οργάνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Δεξαμενής και του χιπ-χοπ συγκροτήματος «Υπόγειο Άκουσμα». Την ηχητική κάλυψη της βραδιάς θα έχει ο dj K Michas.

Το πρωινό της Παρασκευής 19 Ιουνίου μαζί με το εργαστήρι κατασκευών από Ανακυκλώσιμα υλικά θα πραγματοποιηθεί και θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες σε συνεργασία με το «Ονειροδρόμιο» Πύργου. Το θεατρικό παιχνίδι θα επαναληφθεί και τα απογεύματα του Σαββάτου (20 Ιουνίου) και της Κυριακής (21 Ιουνίου). Νωρίς το βράδυ της ίδιας ημέρας (Παρασκευή, 8 μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν χορευτικές επιδείξεις από τον Μουσικοχορευτικό-Λαογραφικό Όμιλο Πύργου «Μωραίτες» και στη συνέχεια προβολή-ομιλία (9 μ.μ.) από την Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας. Η 5η ημέρα θα κλείσει με την συναυλία των «Σπόρων» του Γιάννη Κακολύρη. Την ηχητική κάλυψη της βραδιάς θα έχει ο dj JN Planetree.

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου οι φίλοι της ροκ μουσικής θα έχουν την ευκαιρία ν` απολαύσουν το γνωστό τοπικό συγκρότημα «Ελεύθερη Πτώση». Την ηχητική κάλυψη της βραδιάς θα έχει ο dj Christos T.

Περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής θα προβληθεί ντοκιμαντέρ από την «Deep Greece» που δημιουργήθηκε ειδικά για την «Γιορτή Ανακύκλωσης». Η διοργάνωση θα κλείσει με την συναυλία του συγκροτήματος «Passepartout» τα μέλη του οποίου αναμένεται να τιμήσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την Γιορτή της Μουσικής που θα γιορτάζεται εκείνο το βράδυ σε όλη την Ευρώπη! Την ηχητική κάλυψη της βραδιάς θα έχει ο dj Themis Z.

Ξέχωρα από όλα τα παραπάνω που αποτελούν τον «κορμό» της εκδήλωσης, στο χώρο που θα φιλοξενηθεί η Γιορτή Ανακύκλωσης θα υπάρχουν περίπτερα φιλοπεριβαλλοντικών και όχι μόνο συλλόγων και ομάδων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως καθ` όλη την διάρκεια της γιορτής θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι.

Τα μεσημέρια (1-7 μ.μ.) όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συμμετέχουν στις Συζητήσεις - Στρογγυλά τραπέζια που θα λειτουργούν.

Πέρα από τους παραπάνω προαναφερθέντες, την «Γιορτή Ανακύκλωσης» στηρίζουν και οι:

kostas

Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (παράρτημα Πύργου)

ΕΠΟΠ Λεχαινών

Περιβαλλοντική & Φυσιολατρική Ομάδα Καλυβακίων ''Ιέραξ''

Επιστημονική και Ανθρωπιστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ελλήνων Δασκάλων - Greekteachers greekteachers.gr

Deep Greece

Φωτογραφική Ομάδα Ηλείας

12 Tones (dj`s line up)

Εθελοντική Δράση Πύργου

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας

AFISA

music-live

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!